ADDIS Lighean din plastic cu două mânere, 39 x 32 x 14 cm, gri deschis

25.00 lei (1 magazin)
Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt. ...

Descriere


ADDIS Lighean din plastic cu două mânere, 39 x 32 x 14 cm, gri deschis

Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ADDIS Lighean din plastic cu două mânere, 39 x 32 x 14 cm, gri deschis de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ADDIS Lighean din plastic cu două mânere, 39 x 32 x 14 cm, gri deschis sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.