ADDIS Coș de gunoi cu pedală și capac, 41 x 33 x 62,5 cm, bej

71.00 lei (1 magazin)
Utilizarea acestui coș este ușoară și simplă. Este fabricat din material de calitate superioară și vine în mai multe culori. Volum - 50 l. Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o cas ...

Descriere


ADDIS Coș de gunoi cu pedală și capac, 41 x 33 x 62,5 cm, bej

Utilizarea acestui coș este ușoară și simplă. Este fabricat din material de calitate superioară și vine în mai multe culori. Volum - 50 l. Compania englezească Addis s-a dedicat fabricării unor accesorii care ne fac viața mai ușoară, pentru a ne putea bucura de mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Produsele Addis și-au dobândit o reputație pentru calitatea, stilul și inovațiile pe care le introduc. E momentul perfect pentru a te bucura de o casă curată, frumoasă și cu parfum proaspăt.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ADDIS Coș de gunoi cu pedală și capac, 41 x 33 x 62,5 cm, bej de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ADDIS Coș de gunoi cu pedală și capac, 41 x 33 x 62,5 cm, bej sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.