Adams APA DE TRANDAFIR

Extrasa din petalele speciei Rosa Damascena, apa de trandafir a fost folosita inca din antichitate, atat in cosmetica cat si in medicina. Iata cateva beneficii ale apei de trandafiri: Revigoreaza tenul Amelioreaza reumatismul si durerile lombare Amelioreaza transpiratia Inlatura oboseala si calmeaza. Este ideala pentru tenul acneic, datorita proprietatilor antiseptice, antibacteriene si cicatrizante. In acelasi timp, limiteaza excesul de sebum datorita proprietatilor astringente. Este ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Adams APA DE TRANDAFIR

Extrasa din petalele speciei Rosa Damascena, apa de trandafir a fost folosita inca din antichitate, atat in cosmetica cat si in medicina. Iata cateva beneficii ale apei de trandafiri: Revigoreaza tenul Amelioreaza reumatismul si durerile lombare Amelioreaza transpiratia Inlatura oboseala si calmeaza. Este ideala pentru tenul acneic, datorita proprietatilor antiseptice, antibacteriene si cicatrizante. In acelasi timp, limiteaza excesul de sebum datorita proprietatilor astringente. Este calmanta si amelioreaza aspectul pielii uscate. Pe langa faptul ca hidrateaza pielea si buzele crapate apa de trandafiri este ideala si pentru masarea scalpului pentru a revigora circulatia sanguina sau se poate pulveriza direct pe par, pentru a-l ajuta sa se regenereze.  Pentru fire foarte uscate sau impotriva caderii parului nu ezitati sa folositi apa de trandafiri (se aplica zilnic, timp de o saptamana).  

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adams APA DE TRANDAFIR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adams APA DE TRANDAFIR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.