Activision Tony Hawk s Pro Skater 1+2 PS5

170.00 lei (1 magazin)
Descrierea Produsului: Pro Skater 1 + 2 al lui Tony Hawk poate fi un remaster, dar este și ambițios. Viitoarea colecție de jocuri iconice din epoca PlayStation își propune să ia tot ce le-a plăcut jucătorilor despre titlurile originale - patinatori, cursuri, trucuri - și să le actualizeze pentru a se simți ca acasă în 2020. Nu este atât de simplu pe cât pare. Jocul care a transformat lumea skateboardingului se întoarce! Tony Hawk și ...

Descriere


Activision Tony Hawk s Pro Skater 1+2 PS5

Descrierea Produsului:Pro Skater 1 + 2 al lui Tony Hawk poate fi un remaster, dar este și ambițios. Viitoarea colecție de jocuri iconice din epoca PlayStation își propune să ia tot ce le-a plăcut jucătorilor despre titlurile originale - patinatori, cursuri, trucuri - și să le actualizeze pentru a se simți ca acasă în 2020. Nu este atât de simplu pe cât pare.

Jocul care a transformat lumea skateboardingului se întoarce! Tony Hawk și Vicarious Visions, studioul care a revigorat seria Crash, și-au unit forțele pentru a readuce fanilor versiuni remasterizate pentru primele două jocuri din seria Tony Hawk – Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. 
 

Jocurile, în special cele 3D timpurii, nu îmbătrânesc întotdeauna cu grație. Este un act de echilibrare dificil; se schimbă prea puțin, iar jocul se va simți datat, dar se schimbă prea mult și poate fi la fel de bine un joc diferit. Din fericire, din ceea ce am jucat, THPS1 + 2 a găsit locul dulce. Acesta este Tony Hawk așa cum îmi amintesc.

 

Pentru a oferi sesiuni de gameplay deosebite, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 va reuni toate nivelurile originale, skaterii profesioniști și schemele clasice pe care jucătorii și le reamintesc din anii ’90 și 2000 cu niveluri noi, recreate cu mare atenție, și cu o serie de melodii familiare precum Superman de la Goldfinger. Colectia include o serie de skateri profesionisti precum Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareen Campbell, Jamie Thomas si Bob Burnquist.

Scheme clasice si combo-uri pe melodiile generatiei care a pus skateboardingul pe scena mondiala.

Include moduri de joc din primele doua titluri plus co-op local pentru doi jucatori si multiplayer

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Tony Hawk s Pro Skater 1+2 PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Tony Hawk s Pro Skater 1+2 PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.