Activision TONY HAWK S PRO SKATER 1+2 PlayStation 4

de la 85.00 lei
(4 magazine)
  Jocul care a transformat lumea skateboardingului se întoarce! Tony Hawk și Vicarious Visions, studioul care a revigorat seria Crash, și-au unit forțele pentru a readuce fanilor versiuni remasterizate pentru primele două jocuri din seria Tony Hawk – Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Pentru a oferi sesiuni de gameplay deosebite, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 va reuni toate nivelurile originale, skaterii profesioniști și schemele clasice pe care jucătorii și ...

Descriere


Activision TONY HAWK S PRO SKATER 1+2 PlayStation 4

 

Jocul care a transformat lumea skateboardingului se întoarce! Tony Hawk și Vicarious Visions, studioul care a revigorat seria Crash, și-au unit forțele pentru a readuce fanilor versiuni remasterizate pentru primele două jocuri din seria Tony Hawk – Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Pentru a oferi sesiuni de gameplay deosebite, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 va reuni toate nivelurile originale, skaterii profesioniști și schemele clasice pe care jucătorii și le reamintesc din anii ’90 și 2000 cu niveluri noi, recreate cu mare atenție, și cu o serie de melodii familiare precum Superman de la Goldfinger.

 

Caracteristici

Colectia include o serie de skateri profesionisti precum Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareen Campbell, Jamie Thomas si Bob Burnquist.

Scheme clasice si combo-uri pe melodiile generatiei care a pus skateboardingul pe scena mondiala.

Include moduri de joc din primele doua titluri plus co-op local pentru doi jucatori si multiplayer.

Se reintorc optiunile Create-A-Park si Create-A-Skater pentru a putea juca cu prietenii nivelurile tale personalizate sau pentru a te bucura de creatiile lor.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision TONY HAWK S PRO SKATER 1+2 PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision TONY HAWK S PRO SKATER 1+2 PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.