Activision Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch

de la 145.42 lei
(3 magazine)
Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch este un joc de tip aventura lansat de Activision, cu data de lansare in: 21.09.2018, disponibil pentru Nintendo Switch Binecunoscutul dragon purpuriu revine intr-o varianta remasterizata, complet scalat si pregatit sa isi celebreze cea de-a 20-a aniversare. In Spyro Reignited Trilogy, jucatorii se vor reintalni cu dragonul lor preferat pe parcursul celor trei jocuri remasterizate care au pus in mi ...

Descriere


Activision Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch

Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch
Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch este un joc de tip aventura lansat de Activision, cu data de lansare in: 21.09.2018, disponibil pentru Nintendo Switch

Binecunoscutul dragon purpuriu revine intr-o varianta remasterizata, complet scalat si pregatit sa isi celebreze cea de-a 20-a aniversare.
In Spyro Reignited Trilogy, jucatorii se vor reintalni cu dragonul lor preferat pe parcursul celor trei jocuri remasterizate care au pus in miscare acest fenomen: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! si Spyro: Year of the Dragon.


Refacut de la zero de catre Toys for Bob, Spyro Reignited Trilogy include mai mult de 100 de niveluri pe parcursul celor trei jocuri din pachet, personaje precum Sparx the Dragonfly, Hunter, Sheila, Agent 9! si Sgt. Byrd, precum si imbunatatiri in privinta controlului, camerei, secventelor cinematice si iluminarii.
Fiecare nivel din Spyro Reignited Trilogy este atent refacut pe baza celor din jocurile originale. Personajele sunt reimaginate, mecanicile de gameplay imbunatatite, nivelul de detaliu a crescut, schema de control vine acum cu suport pentru ambele stick-uri analogice, camera este fluida, iar coloana sonora apartinand compozitorului Stewart Copeland a fost si ea refacuta.
Nu in ultimul rand, Tom Kenny, actorul care i-a imprumutat vocea lui Spyro in Spyro 2: Ripto's Rage! si Spyro: Year of the Dragon se reintoarce pentru a-i da voce din nou dragonului violet pe parcursul tuturor celor trei jocuri.

Caracteristici:
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima obligatorie: 3 ani
Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.