Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4

183.45 lei (1 magazin)
Intră în această nouă experiență tenebroasă și plină de brutalitate de la creatorii Bloodborne și Dark Souls. Sekiro: Shadows Die Twice este un joc de acțiune și aventură de mare intensitate la persoana a treia, cu toată atmosfera sângeroasă a Japoniei secolului XIV.  Intră în rolul unui războinic readus din pragul morții ca să-și salveze stăpânul și ca să se răzbune pe dușmanul dintotdeauna al acestuia. Pe măsură ce explorezi o lume vastă, în care totu ...

Descriere


Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4

Intră în această nouă experiență tenebroasă și plină de brutalitate de la creatorii Bloodborne și Dark Souls. Sekiro: Shadows Die Twice este un joc de acțiune și aventură de mare intensitate la persoana a treia, cu toată atmosfera sângeroasă a Japoniei secolului XIV.  Intră în rolul unui războinic readus din pragul morții ca să-și salveze stăpânul și ca să se răzbune pe dușmanul dintotdeauna al acestuia. Pe măsură ce explorezi o lume vastă, în care totul se leagă de tot, te vei confrunta cu inamici copleșitori și vei avea partea de dueluri cumplite. Folosește-ți întregul arsenal de arme protetice, aruncă-ți în luptă abilitățile de ninja pentru a-ți doborî inamicii. Rămâi în umbră ca oțelul tău să fie mai degrabă aducător de moarte. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Sekiro Shadows Die Twice Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.