Activision Sekiro Shadows Die Twice Game of the Year Edition XBOX ONE

165.89 lei (1 magazin)
Descrierea Produsului: În Sekiro: Umbrele mor de două ori, ești „lupul cu un singur braț”, un războinic rușinat și desfigurat salvat din pragul morții. Legat pentru a proteja un tânăr domn care este descendentul unei descendențe străvechi, devii ținta multor dușmani vicioși, inclusiv periculosul clan Ashina. Când tânărul lord este capturat, nimic nu te va opri într-o periculoasă căutare de a-ți recâști ...

Descriere


Activision Sekiro Shadows Die Twice Game of the Year Edition XBOX ONE

Descrierea Produsului:


În Sekiro: Umbrele mor de două ori, ești „lupul cu un singur braț”, un războinic rușinat și desfigurat salvat din pragul morții. Legat pentru a proteja un tânăr domn care este descendentul unei descendențe străvechi, devii ținta multor dușmani vicioși, inclusiv periculosul clan Ashina.Când tânărul lord este capturat, nimic nu te va opri într-o periculoasă căutare de a-ți recâștiga onoarea, nici măcar moartea însăși.Explorează Sengoku Japonia la sfârșitul anilor 1500, o perioadă brutală de conflicte constante de viață și moarte, pe măsură ce te confrunți cu dușmani mai mari decât viața într-o lume întunecată și întortocheată.Dezlănțuiți un arsenal de instrumente protetice mortale și abilități ninja puternice în timp ce amestecați furtul, traversarea verticală și lupta viscerală cap la cap într-o confruntare sângeroasă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Sekiro Shadows Die Twice Game of the Year Edition XBOX ONE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Sekiro Shadows Die Twice Game of the Year Edition XBOX ONE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.