Activision Rome Total War WL PC

25.17 lei
(1 magazin)
Rome: Total War oferă bătălii 3D cinematografice, în timp real, pe baza istoriei antice. Vei comanda marile forte ale civilizatiilor antice, de la Roma la Cartagina. Cele mai puternice armate și cei mai strălucitori comandanți ai timpurilor străvechi se ciocnesc într-o simulare de război epică.La dispoziția ta sunt peste o sută de tipuri diferite de trupe, inclusiv legionari, hopliți, hoarde barbare, elefanti de război, gladiatori și căruțe de coadă la mașini de ră ...

Descriere


Activision Rome Total War WL PC

Rome: Total War oferă bătălii 3D cinematografice, în timp real, pe baza istoriei antice. Vei comanda marile forte ale civilizatiilor antice, de la Roma la Cartagina. Cele mai puternice armate și cei mai strălucitori comandanți ai timpurilor străvechi se ciocnesc într-o simulare de război epică.
La dispoziția ta sunt peste o sută de tipuri diferite de trupe, inclusiv legionari, hopliți, hoarde barbare, elefanti de război, gladiatori și căruțe de coadă la mașini de război colosale, cum ar fi turnuri de asediu, berbeci și catapulte care aruncă rachete flaming. Scena este stabilită pentru masacrarea pe mai mult de 10.000 de câmpuri de luptă unice bazate pe topografia Europei și a Africii de Nord. Conflictul nu este singura modalitate de a câștiga favoarea senatului și a oamenilor din Roma, însă, ca politică, diplomație, jocurile gladiatorii vor juca roluri cheie în căutarea voastră de a fi declarat imperator. Domină și domni peste unul dintre cele mai puternice imperii din istorie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Rome Total War WL PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Rome Total War WL PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.