Activision Destiny 2: Forsaken Legendary Collection PS4

Activision Destiny 2: Forsaken Legendary Collection PS4
40.61 lei
(1 magazin)
*ATENTIE!!! Se joaca doar online. Pentru utilizarea jocului este necesar un abonament PlayStation Plus (se vinde separat) si o conexiune la internet. Destiny 2: Forsaken Legendary Collection contine:Jocul Destiny 2Expansion I: Destiny 2: Curse of OsirisExpansion II: Destiny 2: Warmind Expansion III: Destiny 2: ForsakenDestiny 2: Forsaken Legendary CollectionForsaken impinge jucatorii spre marginea sistemului solar, unde granita dintre justitie si razbunare este din ce in ce mai subreda ...

Descriere - Activision Destiny 2: Forsaken Legendary Collection PS4


*ATENTIE!!! Se joaca doar online. Pentru utilizarea jocului este necesar un abonament PlayStation Plus (se vinde separat) si o conexiune la internet. Destiny 2: Forsaken Legendary Collection contine:Jocul Destiny 2Expansion I: Destiny 2: Curse of OsirisExpansion II: Destiny 2: Warmind Expansion III: Destiny 2: ForsakenDestiny 2: Forsaken Legendary CollectionForsaken impinge jucatorii spre marginea sistemului solar, unde granita dintre justitie si razbunare este din ce in ce mai subreda. Cu doua destinatii noi de explorat, arme noi, armuri si puteri noi de obtinut, aceast capitol major este cea mai satisfacatoare experienta Destiny de pana acum.In Destiny 2: Forsaken, jucatorii vor investiga si explora regiuni complet noi, vor dobandi puteri noi si arme exotice, toate pentru o experienta endgame deosebita. Parte din aceasta experienta este noua locatie The Dreaming City, plina de secrete si monstri puternici, fiind de asemenea si destinatia finala pentru a accesa noul raid al jocului.EPLOREAZA TINUTUL AWOKENDescopera regiunile secretele si pierdute de mult in timp pe parcusrul deplasarii tale prin Orasul visator – Destiny este cea mai mare destinatie endgame.DESCOPERA 9 ARME NOIFiecare clasa castiga trei noi subclase puternice. Surpride dusmanii cu lame Spectrale, cu fasciculul Chaos Reach de la Warlock sau cu Hammerul Siege al lui Titan.UN NOU MOD DE JOCUn nou mod de joc hibrid de 4v4 combina cele mai bune moduri de joc dintre PvE si PvP.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Destiny 2: Forsaken Legendary Collection PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Destiny 2: Forsaken Legendary Collection PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.