Activision Crash Team Racing Nitro Fueled PS4

de la 146.90 lei (2 magazine)
Crash se intoarce in scaunul soferului! Pregateste-te sa fi pilot de curse in noul joc Crash Team Racing Nitro-Fueled. O experienta CTR autentica, acum complet remasterizata. Cu Crash Team Racing Nitro-Fueled, mizele sunt mari si competitia este acerba. Caracteristici: Joaca online cu prietenii si intra in competitii cu clasamente online. Moduri originale de joc, personaje, piese, arme si multe altele. Varsta minima recomandata: 7 ani ...

Descriere


Activision Crash Team Racing Nitro Fueled PS4

Crash se intoarce in scaunul soferului! Pregateste-te sa fi pilot de curse in noul joc Crash Team Racing Nitro-Fueled. O experienta CTR autentica, acum complet remasterizata. Cu Crash Team Racing Nitro-Fueled, mizele sunt mari si competitia este acerba.

Caracteristici:
  • Joaca online cu prietenii si intra in competitii cu clasamente online.
  • Moduri originale de joc, personaje, piese, arme si multe altele.
  • Varsta minima recomandata: 7 ani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Crash Team Racing Nitro Fueled PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Crash Team Racing Nitro Fueled PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.