Activision Call of Duty Black Ops 4 Pro

de la 149.95 lei
(3 magazine)
Call of Duty Black Ops 4 Pro Edition PS4 este un joc de tip shooter lansat de Activision, cu data de lansare in: 12.10.2018, disponibil pentru PS4, Xbox One si PC. ATENTIE !!! Se joaca doar online. Pentru utilizarea jocului este necesara o conexiune la internet si un abonament PlayStation Plus (se vinde separat). Precomanda acum Call of Duty: Black Ops 4 si vei primi bonusul de precomanda care iti ofera acces la sesiunea Private Beta. Mai multe detalii cu privire la startul Private ...

Descriere


Activision Call of Duty Black Ops 4 Pro

Call of Duty Black Ops 4 Pro Edition PS4 este un joc de tip shooter lansat de Activision, cu data de lansare in: 12.10.2018, disponibil pentru PS4, Xbox One si PC.

ATENTIE !!! Se joaca doar online. Pentru utilizarea jocului este necesara o conexiune la internet si un abonament PlayStation Plus (se vinde separat).
Precomanda acum Call of Duty: Black Ops 4 si vei primi bonusul de precomanda care iti ofera acces la sesiunea Private Beta.
Mai multe detalii cu privire la startul Private Beta si intervalul in care se desfasoara aceasta vor fi oferite ulterior, pe masura ce producatorul oficial al jocului le va dezvalui. Bonusul de precomanda va fi disponibil inainte de startul sesiunii Private Beta.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Call of Duty Black Ops 4 Pro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Call of Duty Black Ops 4 Pro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.