Activision Call of Duty Advanced Warfare Day Zero Edition CODE ONLY ONLY FOR SALE IN 50+++ PC

48.47 lei
(1 magazin)
Descrierea produsului: Call of Duty: Warfare avansata ofera o experienta de Call of Duty ca nici un alt pe Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 si PC.O noua era de luptaCall of Duty: Warfare avansata, dezvoltat de Sledgehammer Games (co-dezvoltatori ai Call of Duty: Modern Warfare 3), exploateaza primul ciclu de dezvoltare de trei ani, in genul istoriei francizei.Call of Duty: Warfare avansata prevede campurile de lupta puternice ale viitorului, unde tehnologia si tactica ...

Descriere


Activision Call of Duty Advanced Warfare Day Zero Edition CODE ONLY ONLY FOR SALE IN 50+++ PC

Descrierea produsului: 
Call of Duty: Warfare avansata ofera o experienta de Call of Duty ca nici un alt pe Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 si PC.

O noua era de lupta
Call of Duty: Warfare avansata, dezvoltat de Sledgehammer Games (co-dezvoltatori ai Call of Duty: Modern Warfare 3), exploateaza primul ciclu de dezvoltare de trei ani, in genul istoriei francizei.

Call of Duty: Warfare avansata prevede campurile de lupta puternice ale viitorului, unde tehnologia si tactica au evoluat pentru a introduce o noua era de lupta pentru franciza. Producand o interpretare uimitoare, actorul castigator al Premiului Oscar, Kevin Spacey, joaca rolul lui Jonathan Irons - unul dintre cei mai puternici oameni din lume - care modeleaza aceasta viziune plina de raceala a viitorului razboiului.
 

O lume avansata
Call of Duty: Advanced Warfare are loc intr-un viitor plauzibil in care progresul tehnologic si practicile militare actuale s-au converg cu consecinte puternice.

In aceasta viziune a viitorului cercetat cu atentie, corporatiile militare private au devenit fortele armate dominante pentru nenumarate natiuni care isi externalizeaza nevoile militare, redand frontierele si rescriind regulile razboiului.

Si Jonathan Irons, fondatorul si presedintele celui mai mare PMC din lume - Atlas Corporation - se afla in centrul tuturor.

Un soldat avansat
Exoschemele puternice evolueaza fiecare aspect al pregatirii luptei soldatilor, permitand combatantilor sa se desfasoare cu o letalitate avansata si eliminand nevoia de specializare.

Introducerea acestui mecanic de joc ofera o miscare sporita a jucatorului si o verticalitate prin salturi si abilitati sporite, abilitati ascunse de acoperire si biomecanica care ofera o forta, o constientizare, o rezistenta si o viteza de neegalat.

Odata cu aparitia exoscheletului si a armelor si armelor nou avansate, fiecare soldat comanda libertatea tactica in orice teren, spre deosebire de vreodata, modificand fundamental modul in care jucatorii joaca Call of Duty in toate modurile.

Un arsenal avansat
Folosind puterea platformelor urmatoare, Call of Duty: Advanced Warfare aduce jucatorii in campurile de lupta ale viitorului, oferindu-se un nou set de arsenale si abilitati avansate, armateaza jucatorii cu echipamente, tehnologii, avantaje si vehicule precum hoverbikes si drones extrem de specializate.

Jucatorii pot de asemenea sa aleaga intre munitia standard si o noua clasa de arme cu energie orientata, care sa permita o dinamica complet noua de joc; si cu exoskeleton care ofera un multiplicator de forta masiv si o libertate tactica fara precedent, Call of Duty: Advanced Warfare evolueaza fiecare lupta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Call of Duty Advanced Warfare Day Zero Edition CODE ONLY ONLY FOR SALE IN 50+++ PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Call of Duty Advanced Warfare Day Zero Edition CODE ONLY ONLY FOR SALE IN 50+++ PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.