ActiveJet Spuma curatare ecrane AOC-101 400 ml

8.00 lei
(1 magazin)
Spuma marca ActiveJet model AOC-101 pentru curatare ecrane are in componenta agenti antistatici indepartand praful pentru lunga durata. Aceasta spuma pentru curatare se poate folosi pentru orice tip de sticla, calculator, echipamente de birou sau electrocasnice.Inainte de folosire, spuma pentru curatare AOC-101, trebuie agitata bine, iar aplicarea ei sa se faca de la o distanta minima de 15-20 cm de suprafata pentru curatat.Cantitatea flaconului de spuma pentru curatare este de 400 ml. ...

Descriere


ActiveJet Spuma curatare ecrane AOC-101 400 ml

Spuma marca ActiveJet model AOC-101 pentru curatare ecrane are in componenta agenti antistatici indepartand praful pentru lunga durata. Aceasta spuma pentru curatare se poate folosi pentru orice tip de sticla, calculator, echipamente de birou sau electrocasnice.Inainte de folosire, spuma pentru curatare AOC-101, trebuie agitata bine, iar aplicarea ei sa se faca de la o distanta minima de 15-20 cm de suprafata pentru curatat.Cantitatea flaconului de spuma pentru curatare este de 400 ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ActiveJet Spuma curatare ecrane AOC-101 400 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ActiveJet Spuma curatare ecrane AOC-101 400 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.