ActiveJet Spuma curatare AOC-100 pentru materiale plastice 400 ml

9.00 lei
(1 magazin)
)Spuma de curatare AOC-100 pentru materiale plastice se poate utiliza pentru curatarea carcaselor de calculator, echipamentelor de birou sau a echipamentelor audio/video.Inainte de utilizare tubul spray cu spuma pentru curatare trebuie agitat bine, iar aplicarea acesteia sa se faca de la aproximativ 15-20 cm distanta de suprafata.Tubul spray cu spuma de curatat materiale pastice are o cantitate de 400 ml. ...

Descriere


ActiveJet Spuma curatare AOC-100 pentru materiale plastice 400 ml

)Spuma de curatare AOC-100 pentru materiale plastice se poate utiliza pentru curatarea carcaselor de calculator, echipamentelor de birou sau a echipamentelor audio/video.Inainte de utilizare tubul spray cu spuma pentru curatare trebuie agitat bine, iar aplicarea acesteia sa se faca de la aproximativ 15-20 cm distanta de suprafata.Tubul spray cu spuma de curatat materiale pastice are o cantitate de 400 ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ActiveJet Spuma curatare AOC-100 pentru materiale plastice 400 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ActiveJet Spuma curatare AOC-100 pentru materiale plastice 400 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.