ACTIVA Set 7 piese din fonta 20080

Cu setul de 7 piese din fonta de la Activa, format dintr-un ceaun de tip cuptor olandez, din tigaie inalta cu capac, tigaie, plita si suport, mesele pot fi preparate aproape oriunde, dupa pofta inimii, pe foc deschis sau pe jar. Varietatea vaselor de gatit si dimensiunile acestora ii confer setului un caracter multifunctional, complex. Datorita componentei din fonta a vaselor de gatit, caldura este distribuita uniform in interiorul vaselor, iar alimentele se prepara egal pe toate parti ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


ACTIVA Set 7 piese din fonta 20080

Cu setul de 7 piese din fonta de la Activa, format dintr-un ceaun de tip cuptor olandez, din tigaie inalta cu capac, tigaie, plita si suport, mesele pot fi preparate aproape oriunde, dupa pofta inimii, pe foc deschis sau pe jar. Varietatea vaselor de gatit si dimensiunile acestora ii confer setului un caracter multifunctional, complex. Datorita componentei din fonta a vaselor de gatit, caldura este distribuita uniform in interiorul vaselor, iar alimentele se prepara egal pe toate partile. Indiferent daca fierbeti, coaceti, prajiti, frigeti alimentele preferate, cu ajutorul acestui set de vase de gatit, felurile de mancare au un gust excelent. Modul de utilizare a setului de vase este foarte simplu, puneti carbuni, jar sau brichete pe gratar pe capac si sub vas si experienta culinara deosebita pe care v-o garanteaza utilizarea sa poate sa inceapa. Fonta este preasezonata din productie.

Specificatii:

Caracter multifunctional, complex: fierbere, coacere, prajire, frigere, pe foc deschis sau pe jar
Fonta, preasezonata din productie, asigura distribuirea uniform a caldurii
Ceaun de tip cuptor olandez, cu capac cu margini suprainaltate: 24,5 cm diametru x 10 cm inaltime, greutate de 8,6 kg
Tigaie inalta cu capac: 19,5 cm diametru x 9 cm inaltime, greutate de 3 kg
Tigaie: 30 cm diametru x 4,5 cm inaltime, greutate de 3,8 kg
Plita pentru gratar: 51 cm lungime x 23, 5 cm latime, greutate de 3,8 kg
Suport: 19,5 cm diametru x 5 cm inaltime
Vatrai cu lungimea de 43 cm
Cutie de lemn pentru transport si depozitare, cu logoul Activa

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ACTIVA Set 7 piese din fonta 20080 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ACTIVA Set 7 piese din fonta 20080 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.