Acqua Di Parma Osmanthus EDP 100 ml

632,00 lei (1 magazin)
Parfumul rar și puternic al florii de Osmanthus întâlnește tonurile deschise ale citricelor într-un parfum intens și viu. Osmanthus este o interpretare plină de soare a tonurilor profunde și senzuale ale florilor. Parfumul intens și viu combină bogăția florii de osmanthus cu mandarină verde și neroli. O combinație artistică care vă va duce în pădurile stâncoase din Asia de Sud-Est, unde floarea evazivă înflorește cu un miros bogat și puternic. ...

Descriere


Acqua Di Parma Osmanthus EDP 100 ml

Parfumul rar și puternic al florii de Osmanthus întâlnește tonurile deschise ale citricelor într-un parfum intens și viu. Osmanthus este o interpretare plină de soare a tonurilor profunde și senzuale ale florilor. Parfumul intens și viu combină bogăția florii de osmanthus cu mandarină verde și neroli. O combinație artistică care vă va duce în pădurile stâncoase din Asia de Sud-Est, unde floarea evazivă înflorește cu un miros bogat și puternic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Acqua Di Parma Osmanthus EDP 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Acqua Di Parma Osmanthus EDP 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.