Acorelle Benzi depilatoare cu ceara rece pentru fata 20-buc

Benzile de epilare pentru fata bio cu ceara rece 100% naturale Acorelle din ceara de albine si aloe vera indeparteaza parul nedorit, lasand pielea fina si delicata. Are eficienta optima pentru zonele sensibile: contine o formula exclusiva care este foarte eficienta chiar si pe parul scurt. Rezultatele obtinute sunt de lunga durata oferindu-va o piele neteda pana la 4 saptamani. Aceste benzi gata de utilizat vin in pachet si cu o sticla mica de ulei de migdale dulci pentru a indep ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Acorelle Benzi depilatoare cu ceara rece pentru fata 20-buc


Benzile de epilare pentru fata bio cu ceara rece 100% naturale Acorelle din ceara de albine si aloe vera indeparteaza parul nedorit, lasand pielea fina si delicata. Are eficienta optima pentru zonele sensibile: contine o formula exclusiva care este foarte eficienta chiar si pe parul scurt. Rezultatele obtinute sunt de lunga durata oferindu-va o piele neteda pana la 4 saptamani. Aceste benzi gata de utilizat vin in pachet si cu o sticla mica de ulei de migdale dulci pentru a indeparta reziduurile de ceara si pentru a catifela pielea dupa utilizarea benzilor. Indicatii: format compact, special pentru pielea sensibila, sensibile la caldura, gata de utilizare, pentru o singura utilizare (igienice).



Caracteristici:


- benzi depilatoare bio pentru fata cu ceara rece - hipoalergenice


- pentru toate tipurile de ten - benzi gata de utilizare - rezultate de lunga durata: 4 saptamani - produs testat sub control dermatologic - fara parabeni, fara parfum - 100% din ingrediente sunt naturale - 20.4% din ingrediente provin din ferme organice.



Utilizare: se freaca banda intre palme pentru a incalzi ceara. Separați cu atentie benzile pentru a obtine 2 benzi gata de utilizare. Aplicati banda pe zona care urmeaza sa fie epilata si frecati ferm in directia de crestere a parului. Intindeti pielea cu o singura mana, iar cu cealalta, scoateți banda rapid, dintr-o singura miscare, paralel cu pielea si in directia opusa de crestere a parului. O banda poate fi utilizata de mai multe ori, atat timp cât se lipește pe piele. Aplicati pentru ingrijire ulei dulce de migdale dupa indepartarea parului, pentru a indeparta resturile de ceara. Aceste benzi sunt perfecte pentru indepartarea rapida (on-the-go) a parului atunci cand nu aveti timp.



Ingrediente: - ceara: obtinuta din rasina naturala de pin si ceara de albine organica - aderenta optima pe piele si toleranta excelenta - aloe vera organica - (nutritie completa a pielii), cu proprietăți calmante - ulei de floarea soarelui organic - respecta filmul hidrolipidic al pielii - ulei de migdale dulci organic. Formula hipoalergenica este imbogatita cu ceara de albine organica hidratanta* si calmanta si aloe vera. Fara parfum, fara parabeni, pentru a minimiza iritatii ale pielii sunt potrivite pentru toate tipurile de ten. * hidrateaza straturile superioare ale epidermei.

Set de: 20 buc Tipul de ten: toate tipurile de ten Efect: de curatare Aroma: fara parfum

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Acorelle Benzi depilatoare cu ceara rece pentru fata 20-buc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Acorelle Benzi depilatoare cu ceara rece pentru fata 20-buc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.