Acer M.HX3EE.P13

de la 5 219.00 lei
(2 magazine)
Descrierea produsului Calitate imagine 4K Ultra HD Calitatea uimitoare a imaginii este garantată de rezoluția 4K. Lucrați și jucați în cele mai bune condiții. Acest monitor oferă rezoluție 4K Ultra HD, care se traduce printr-o reproducere și mai realistă a detaliilor. Format 16: 9 Este un monitor cu cel mai universal format 16: 9, care este foarte des ales atât pentru lucru cât și pentru aplicații multimedia. Forma ecranului lat al ecranului oferă un spațiu optim de lu ...

Descriere


Acer M.HX3EE.P13

Descrierea produsului
Calitate imagine 4K Ultra HD

Calitatea uimitoare a imaginii este garantată de rezoluția 4K. Lucrați și jucați în cele mai bune condiții. Acest monitor oferă rezoluție 4K Ultra HD, care se traduce printr-o reproducere și mai realistă a detaliilor.

Format 16: 9

Este un monitor cu cel mai universal format 16: 9, care este foarte des ales atât pentru lucru cât și pentru aplicații multimedia. Forma ecranului lat al ecranului oferă un spațiu optim de lucru și este, de asemenea, potrivită pentru jocuri și vizionarea de filme.

Matowa powłoka

Zapomnij o uciążliwych refleksach i dużo gorszej widoczności podczas słonecznych dni. Ten model monitora ma matową powłokę matrycy, a dzięki temu nie występuje efekt lustra, a refleksy są ograniczone do minimum. Monitory z matową powłoką matrycy są niezastąpione podczas pracy, korzystania z gier i multimediów. Zapewniają najwyższy komfort użytkowania i nie są tak męczące dla wzroku.

Doskonała jakość obrazu z matrycą IPS

Świetne odwzorowanie kolorów, wysoką jakość obrazu i szerokie kąty widzenia zapewni matryca IPS. Jest to najczęściej stosowany rodzaj matrycy w monitorach komputerowych i nie bez powodu. Matryce IPS są niezwykle uniwersalne – świetnie sprawdzają się w grach, podczas oglądania filmów i podczas prac graficznych i biurowych.

Częstotliwości odświeżania na poziomie 144 Hz

Zapewnij sobie najlepsze warunki do pracy i gier. Ten monitor oferuje wysoką częstotliwość odświeżania – 144 Hz. Może to wpłynąć zarówno na wyższy komfort podczas pracy, jak również na nieco lepsze wyniki w grach. Wysoka częstotliwość odświeżania ekranu jest także bardziej przyjazna dla wzroku.

Czas reakcji 1 ms

Când fracțiunile de secundă pot decide să câștige sau să piardă un joc, un monitor cu un timp de răspuns de 1 ms este cea mai bună soluție. Veți aprecia un timp de reacție atât de scurt în jocuri, în special în luptele online, dar și în utilizarea de zi cu zi. Timpul de răspuns rapid îmbunătățește confortul în timp ce lucrați și vizionați filme, deoarece reduce oboseala ochilor.

Reduceți oboseala ochilor cu ajutorul tehnologiei de reducere a pâlpâirii

Aveți grijă nu numai de parametrii extraordinari ai imaginii afișate, ci și de ochii sănătoși. Acest model de monitor este echipat cu tehnologie de reducere a pâlpâirii, care reduce semnificativ oboseala ochilor în timpul lucrului pe termen lung la computer.

Mențineți-vă vederea cu tehnologia de reducere a luminii albastre

Lumina albastră standard emisă de monitoare poate provoca tulburări de somn, oboseală oculară și chiar leziuni oculare. Acest model de monitor nu numai că oferă parametri tehnici optimi, dar este echipat și cu tehnologie avansată care reduce emisiile de lumină albastră. Este o soluție benefică care vă permite să vă protejați mai bine ochii, chiar și atunci când petreceți multe ore în fiecare zi la computer.

Nvidia G-Sync

Redarea producțiilor de top va fi și mai spectaculoasă și fără probleme, datorită faptului că monitorul este echipat cu opțiunea Nvidia G-Sync. Uitați de tăiere, imagini neclare sau rupere. Toate aceste neajunsuri se pot datora lipsei de sincronizare între redarea grafică și rata de reîmprospătare a monitorului. Acest model de monitor vă va permite să sincronizați acești parametri cu plăci grafice compatibile.

Reglați înălțimea monitorului în funcție de nevoile dvs.

Atunci când alegeți un monitor, merită să acordați atenție nu numai parametrilor săi, ci și ergonomiei. Acest model de monitor este echipat cu o opțiune de reglare a înălțimii, ceea ce face mai ușoară ajustarea acestuia la înălțimea utilizatorului. Nu vă expuneți durerilor de gât datorită înclinării prelungite cu un monitor prea scăzut. Alegeți un sistem modern de reglare a înălțimii monitorului și reglați-l la preferințele dumneavoastră. Reglarea înălțimii ecranului este utilă și atunci când mai multe persoane folosesc alternativ o stație de lucru.

Economisiți spațiu utilizând opțiunea de montare pe perete

Puteți pune monitorul pe un birou, dar îl puteți agăța și pe perete pentru un pic mai mult spațiu pe blat. Acest model de monitor este montabil pe perete și este conform cu standardul VESA.

Muzica preferată direct de pe monitor

Aveți spațiu insuficient pentru difuzoarele standard ale computerului sau poate vă place, de obicei, sunetul de pe căști? Acest model de monitor are difuzoare încorporate, deci nu trebuie să cumpărați altele separate.

G-SYNC

Cu tehnologia NVIDIA® G-SYNC ™, imaginile bâlbâite devin istorie pentru o experiență de joc mai lină.

144 Hz

Uitați de bâlbâială și estompare cu monitorul UHD cu rate de reîmprospătare de overclocking de până la 144Hz și un timp de răspuns de 1 ms.

HDR

Vedeți detaliile complete ale împrejurimilor. Datorită celei mai recente tehnologii de afișare color DisplayHDR ™ 400, acestea sunt mai precise ca niciodată.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Acer M.HX3EE.P13 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Acer M.HX3EE.P13 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.