Abemar Med Crema masaj - 50 g

Crema masaj - 50 g - Împotriva durerilor musculare, articulare si osoase. Testata si utilizata in cabinete de masaj, medicina sportiva, fitoterapie si kinetoterapie, crema da rezultate deosebit de bune in tratarea durerilor musculare si articulare, afecţiunilor reumatice sau cauzate de traumatisme accidentale, nevralgiilor intercostale, febrei musculare, in refacerea după efort fizic prelungit, entorse, luxaţii, periostite, lumbago acut, artroze incipiente. Crema de masaj ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Abemar Med Crema masaj - 50 g

Crema masaj - 50 g - Împotriva durerilor musculare, articulare si osoase. Testata si utilizata in cabinete de masaj, medicina sportiva, fitoterapie si kinetoterapie, crema da rezultate deosebit de bune in tratarea durerilor musculare si articulare, afecţiunilor reumatice sau cauzate de traumatisme accidentale, nevralgiilor intercostale, febrei musculare, in refacerea după efort fizic prelungit, entorse, luxaţii, periostite, lumbago acut, artroze incipiente. Crema de masaj are o acţiune emolienta, antiseptica, antiinflamatoare, stimulatoare asupra circulaţiei periferice.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Abemar Med Crema masaj - 50 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Abemar Med Crema masaj - 50 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.