A4Tech X87 Oscar Neon Negru

Descriere produs Sensibilitate 2400 DPINu sunt necesare niveluri extrem de ridicate de sensibilitate DPI a mouse-ului. Dacă nu găsiți o idee pentru utilizarea lor, un mouse care oferă o gamă ușor mai restrânsă a acestui parametru va fi o alegere bună. Acest model de mouse vă permite să setați sensibilitatea la 2400 DPI, care ar trebui să fie suficient pentru majoritatea aplicațiilor, ar fi munca de birou, design și jocuri.Potrivire DPI cu nevoile dvs.Ajustarea sensibili ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


A4Tech X87 Oscar Neon Negru

Descriere produs
Sensibilitate 2400 DPI

Nu sunt necesare niveluri extrem de ridicate de sensibilitate DPI a mouse-ului. Dacă nu găsiți o idee pentru utilizarea lor, un mouse care oferă o gamă ușor mai restrânsă a acestui parametru va fi o alegere bună. Acest model de mouse vă permite să setați sensibilitatea la 2400 DPI, care ar trebui să fie suficient pentru majoritatea aplicațiilor, ar fi munca de birou, design și jocuri.

Potrivire DPI cu nevoile dvs.

Ajustarea sensibilității pas cu pas într-un mouse de jocuri este cea mai populară soluție care vă permite să schimbați rapid și dinamic sensibilitatea la nivelul dorit. Mouse-uri cu ajustare sari oferă, de obicei, mai multe niveluri pentru a alege de la, permițându-vă să ajustați parametrii de funcționare a acestora la un anumit joc și chiar la situații specifice în joc.

Profil dreptaci

Acesta este un mouse conceput special pentru dreptaci. Profilul său este conceput pentru a se potrivi perfect sub mâna dreaptă - butoane, umflături și adâncituri sunt exact acolo unde aveți nevoie de ea pentru a asigura precizia dispozitivului și cel mai înalt confort de utilizare a acestuia.

Conectivitate prin cablu

Obțineți cea mai mare precizie și fiabilitate cu ajutorul puterii mouse-ului cu fir. Cablul în care este echipat este de lungimea corespunzătoare, flexibil și robust. Comunicarea cu computerul este a doua la nici unul și funcționează bine atât la locul de muncă și la biroul de acasă.

Iluminare de fundal multicoloră

Lumina de fundal multi-colorate ale mouse-ului oferă utilizatorului o mulțime de libertate în potrivirea design-ul său la standul de jocuri. Lumina de fundal joacă atât un rol estetic și facilitează cu siguranță gameplay-ul după întuneric

Senzor optic

Precizia de funcționare și funcționarea fără probleme a mouse-ului este asigurată de un senzor optic de înaltă clasă. Alegeți o soluție dovedită și cea mai populară, care va funcționa nu numai pe un tampon perfect neted, dar chiar și direct pe suprafața biroului. Senzorul optic va oferi confort atât la setările DPI ridicate, cât și la setările DPI ridicate ale dispozitivului.

7 butoane convenabile

Mai multe butoane dintr-un mouse de computer îi îmbunătățesc funcționalitatea și facilitează utilizarea computerului. Acest model de mouse are 7 butoane, oferindu-vă acces rapid și convenabil la caracteristici suplimentare, ar fi anularea și refacerea acțiunilor sau modificarea sensibilității mouse-ului. Butoanele sunt poziționate pentru a fi sub degete sau în intervalul de ușor, ceea ce face ușor și hassle-free de a le utiliza pe toate.

Rata de reîmprospătare a poziției de 1000 Hz

Când vine vorba de cea mai mare precizie, minimizare întârziere, și rata de răspuns fulger-rapid, este o idee bună să parieze pe un mouse cu frecvență ridicată de raportare. Acest model de dispozitiv poate oferi o rată de reîmprospătare de 1000 Hz. Obțineți un avantaj față de adversari și asigurați cea mai mare precizie în timpul lucrărilor grafice și de proiectare.

A4 Tech X87 Oscar Neon


2400 DPI

Personalizabil "+ / -" cu indicator de culoare mută instantaneu mai multe niveluri de sensibilitate între 1000/1200/1600/2000/2400 DPI.Comutarea modurilor

Puteți comuta între 3 moduri (office/game/multimedia) fără software apăsând butonul de mod.2 butoane laterale ale degetului mare

Butoanele laterale sunt pre-setate ca funcții înainte și înapoi.Oscar Mouse Editor

Jucătorii pot crea programe avansate folosind comenzi logice simple (cum ar fi "SINGLE", "CYCLE", "AUTO"... etc.).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul A4Tech X87 Oscar Neon Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru A4Tech X87 Oscar Neon Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.