A4Tech G3-400N Negru-Gri

79.00 lei
(1 magazin)
Descrierea produsului Conectați-vă fără fir Eliberați-vă de cablurile supărătoare care se încurcă pe birou. Acest mouse fără fir va oferi cel mai înalt confort de utilizare și o mare libertate de mișcare - îl puteți muta în orice loc fără a deconecta firele și confuzii inutile. Mouse-ul wireless este perfect pentru orice situație. Design clasic Designul clasic și dovedit al acestui mouse se va dovedi în orice aplicație. Dispozitivul are o formă bine gândită ...

Descriere


A4Tech G3-400N Negru-Gri

Descrierea produsului
Conectați-vă fără fir

Eliberați-vă de cablurile supărătoare care se încurcă pe birou. Acest mouse fără fir va oferi cel mai înalt confort de utilizare și o mare libertate de mișcare - îl puteți muta în orice loc fără a deconecta firele și confuzii inutile. Mouse-ul wireless este perfect pentru orice situație.

Design clasic

Designul clasic și dovedit al acestui mouse se va dovedi în orice aplicație. Dispozitivul are o formă bine gândită și este confortabil de utilizat. Șoarecii clasici de computer sunt aleși de bunăvoie pentru muncă, jocuri și multe alte activități, iar utilizarea lor este intuitivă și confortabilă.

Senzor optic

Precizia de funcționare și funcționarea fără probleme a mouse-ului este asigurată de un senzor optic de înaltă clasă. Alegeți soluția dovedită și cea mai populară, care va funcționa nu numai pe un tampon perfect neted, ci chiar direct pe suprafața biroului. Senzorul optic va asigura o operare confortabilă atât la setările DPI ridicate, cât și la cele mai mici ale dispozitivului.

Interfață USB

Utilizați portul USB pentru a permite comunicarea între mouse și computer. Este un tip de interfață dovedit și aproape universal, care va funcționa atât în ​​cazul unui laptop și a unui computer desktop, cât și în raport cu alte dispozitive care pot fi operate cu un mouse.

Sensibilitate 1000 DPI

Acest model de mouse poate oferi o sensibilitate maximă de 1000 DPI. Setările de sensibilitate a senzorilor nu foarte ridicate favorizează o mai mare precizie a funcționării și sunt apreciate de profesioniștii care folosesc mouse-ul pentru proiectare, desenare și, de asemenea, pentru unele jocuri.

Profil universal

Acest model de mouse are un profil universal, ceea ce înseamnă că este alegerea potrivită pentru practic orice utilizator. Mouse-ul universal va fi comod de utilizat atât pentru un dreptaci cât și pentru un stângaci. Forma și profilarea adecvate sunt favorabile confortului de utilizare, iar profilul universal înseamnă că toată lumea poate folosi acest mouse într-un mod confortabil și fără probleme.

  • Interfață mouse: USB fără fir
  • Tipul mouse-ului: Optic
  • Numărul butoanelor mouse-ului: 3

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul A4Tech G3-400N Negru-Gri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru A4Tech G3-400N Negru-Gri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.