505 Games Indivisible Ps4

505 Games Indivisible Ps4
oferte de la
79.92 lei

(2 magazine)
Indivisible Ps4 Indivisible PS4 este un produs lansat de 505 Games la data de 11.10.2019 special pentru fanii PS4 Indivizibil este un RPG / platformer de actiune care ofera arta si animatie uimitoare, desenate manual combinat cu mecanici de lupta unice in timp real. Scufundati-va intr-o lume fantastica cu zeci de personaje redate, o experienta bogata in povestiri, un joc usor de invatat, dar dificil de stapanit si calitatea ascutita a marcii care este cunoscut Lab Zero Games! ...

Descriere - 505 Games Indivisible Ps4


Indivisible Ps4
Indivisible PS4 este un produs lansat de 505 Games la data de 11.10.2019 special pentru fanii PS4

Indivizibil este un RPG / platformer de actiune care ofera arta si animatie uimitoare, desenate manual combinat cu mecanici de lupta unice in timp real. Scufundati-va intr-o lume fantastica cu zeci de personaje redate, o experienta bogata in povestiri, un joc usor de invatat, dar dificil de stapanit si calitatea ascutita a marcii care este cunoscut Lab Zero Games!
Povestea noastra se invarte in jurul lui Ajna, o fata neinfricata. Crescuta de tatal ei la marginea orasului lor rural, viata ei este aruncata in haos atunci cand casa ei este atacata si o putere misterioasa se trezeste in ea.
Lumea fantastica a jocului, personajele si designul estetic sunt inspirate din diverse culturi si mitologii. Pe tot parcursul Ajna, va intalni multe „Intrupari”: oameni pe care ea ii poate absorbi si se va manifesta pentru a lupta alaturi de ea. Exista multe incarnari de recrutat, fiecare cu propria poveste si personalitate.
Unind oamenii din tari indepartate, Ajna va afla despre ea insasi, despre lumea in care locuieste si, cel mai important, despre cum sa o salveze.

Sa inceapa distractia!
Indivisible Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 505 Games Indivisible Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 505 Games Indivisible Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.