505 Games CONTROL DELUXE EDITION Ps4

505 Games CONTROL DELUXE EDITION Ps4
242.36 lei
(1 magazin)
Dezvoltatorii Remedy Entertainment revin cu un joc action-adventure supranatural 3rd person care va va provoca să stăpaniti o combinaţie de abilităţi supranaturale, echipamente ajustabile şi medii reactive in timp veti lupta intr-o lume complexă şi imprevizibilă. "Control" este povestea lui Jesse Faden. Intriga principală se concentrează pe incercarea acesteia de a găsi răspunsuri, din postura de Director. Lumea din Control are propria poveste, intocmai ca şi aliaţii pe ...

Descriere - 505 Games CONTROL DELUXE EDITION Ps4


Dezvoltatorii Remedy Entertainment revin cu un joc action-adventure supranatural 3rd person care va va provoca să stăpaniti o combinaţie de abilităţi supranaturale, echipamente ajustabile şi medii reactive in timp veti lupta intr-o lume complexă şi imprevizibilă. "Control" este povestea lui Jesse Faden. Intriga principală se concentrează pe incercarea acesteia de a găsi răspunsuri, din postura de Director. Lumea din Control are propria poveste, intocmai ca şi aliaţii pe care Jesse ii va intalni. Side quest-urile şi Secretele sunt peste tot. Jesse colaborează cu alţi agenti Bureau, desluşeşte coduri criptate şi descoperă experimente stranii efectuate de Bureau.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 505 Games CONTROL DELUXE EDITION Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 505 Games CONTROL DELUXE EDITION Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.