505 Games Assetto Corsa Ps4

118.96 lei (1 magazin)
 Dupa ce a devenit unul dintre cele mai apreciate simulatoare racing pe PC studioul italian Kunos Simulazioni va aduce Assetto Corsa si pe consolele PlayStation 4 si Xbox One. El va fi lansat pe pe 19 aprilie în America de Nord iar peste 3 zile va fi disponibil în Europa.   In ziua lansarii el va include mai mult de 80 masini precum Pagani Zonda R Ferrarri LaFerrari Sauber Mercedes C9 sau Corvette C7R GTE si 20 de circuite construite dupa masuratori-laser ale celor ...

Descriere


505 Games Assetto Corsa Ps4

 Dupa ce a devenit unul dintre cele mai apreciate simulatoare racing pe PC studioul italian Kunos Simulazioni va aduce Assetto Corsa si pe consolele PlayStation 4 si Xbox One. El va fi lansat pe pe 19 aprilie în America de Nord iar peste 3 zile va fi disponibil în Europa.


 
In ziua lansarii el va include mai mult de 80 masini precum Pagani Zonda R Ferrarri LaFerrari Sauber Mercedes C9 sau Corvette C7R GTE si 20 de circuite construite dupa masuratori-laser ale celor reale. Vestea buna este ca toate cele trei pachete de masini si circuite intitulate Dream Packs care costa 35$ pe PC sunt incluse gratuit pe console.


 
Jocul va rula cu 60FPS pe ambele sisteme dar doar pe PS4 va avea 1080p pe Xbox One va functiona la 900p. Precum versiunea PC si pe console ajutorele de pilotaj vor putea fi personalizate. Studioul declara ca a facut eforturi pentru ca Assetto Corsa sa fie functional pe controllers dar un volan dedicat este recomandat.

Assetto Corsa Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 505 Games Assetto Corsa Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 505 Games Assetto Corsa Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.