2K Wwe20 Ps4

2K Wwe20 Ps4
oferte de la
339.00 lei

(2 magazine)
Wwe 2K20 Ps4 WWE 2K20 PS4 este un produs lansta de 2k la data de 22.10.2019 special pentru fanii PS4 Retraieste calatoria de ultima generatie a celor patru calareti si evolutia femeilor in expozitia 2K, care prezinta vinietele aprofundate in stil documentar, decupaje si jocuri bazate pe obiectiv! Joaca  meciuri de neuitat din ascensiunea meteorica a Diviziei Femeii asa cum s-a spus in cuvintele lui Charlotte Flair, Sasha Banks, Bayley si WWE 2K20 Cover Superstar Becky Lynch! ...

Descriere - 2K Wwe20 Ps4


Wwe 2K20 Ps4
WWE 2K20 PS4 este un produs lansta de 2k la data de 22.10.2019 special pentru fanii PS4

Retraieste calatoria de ultima generatie a celor patru calareti si evolutia femeilor in expozitia 2K, care prezinta vinietele aprofundate in stil documentar, decupaje si jocuri bazate pe obiectiv! Joaca  meciuri de neuitat din ascensiunea meteorica a Diviziei Femeii asa cum s-a spus in cuvintele lui Charlotte Flair, Sasha Banks, Bayley si WWE 2K20 Cover Superstar Becky Lynch!
Pentru prima data in WWE 2K, joaca atat MyPLAYER masculin, cat si feminin in MyCAREER, in timp ce calatoresti prin rasuciri, intoarceri si povesti pe calea catre excelenta WWE - oferind reduceri si voiceovers din Superstars-urile tale preferate.

Controalele vor fi simplificate pentru a permite jucatorilor noi sa sara mai usor in joc, in timp ce jucatorii cu experienta se vor bucura in continuare de o provocare. In plus, jucatorii WWE 2K20 vor putea concura atat la Superstars masculin cat si feminin in meciurile MyCAREER si Mixed Tag, in timp ce popularele 2K Towers de anul trecut se intorc cu noi provocari captivante, inclusiv un turn condus de poveste, centrat in jurul carierei lui Roman Reigns.
  
Continut:
  • Copie a jocului video WWE 2K20;
  • Bonus precomandat : WWE 2K20 Originale: Bump in the Night cu „The Fiend” Bray Wyatt;
  • Carduri WWE SuperCard cu editie limitata cu Roman Reigns si Becky Lynch (incluse doar in editia fizica).
Wwe 2K20 Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 2K Wwe20 Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 2K Wwe20 Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.