2K Nba 2k22 PS5

91.90 lei (1 magazin)
NBA 2K22 pune în mâinile tale întregul univers al baschetului. Oricine, de oriunde poate juca în NBA 2K22. - Noul atac tactic întâlnește o apărare revizuită pentru un NBA 2K22 mai competitiv și mai captivant. Adăugați driblinguri, aruncări, dunk-uri și alley-oops bazate pe abilități la sacul dvs. de mișcări și contracarați-le cu noi blocaje și concursuri feroce la celălalt capăt al terenului. - Pornește în largul mărilor ...

Descriere


2K Nba 2k22 PS5

NBA 2K22 pune în mâinile tale întregul univers al baschetului. Oricine, de oriunde poate juca în NBA 2K22.

- Noul atac tactic întâlnește o apărare revizuită pentru un NBA 2K22 mai competitiv și mai captivant. Adăugați driblinguri, aruncări, dunk-uri și alley-oops bazate pe abilități la sacul dvs. de mișcări și contracarați-le cu noi blocaje și concursuri feroce la celălalt capăt al terenului.
- Pornește în largul mărilor în noul Cartier 2K22. Creează-ți MyPLAYER-ul perfect, crește nivelul pentru recompense și exprimă-te atât prin joc, cât și prin stilul tău.
- Colecționează, construiește și aruncă la coș în cea mai tare competiție fantezistă NBA: NBA 2K22 MyTEAM. Construiește-ți formația de vis cu vedete și legende NBA din orice epocă și explorează evoluțiile care schimbă jocul în experiența MyTEAM - fiecare adăugire introdusă sezon după sezon.
- În NBA 2K22, fiecare sezon aduce noi oportunități de a culege noi recompense. Fie în MyTEAM sau MyCAREER, concurați împotriva celor mai buni și descoperiți ce recompense uimitoare vă rezervă fiecare nou Sezon.INTRĂ ÎN JOCUL REAL - Joacă în pielea echipelor și vedetelor tale preferate din NBA și WNBA și experimentează autenticitatea baschetului profesionist la cel mai înalt nivel. Cu cea mai bună prezentare vizuală și inteligență artificială a jucătorilor din clasa sa, liste actualizate și echipe istorice și multe altele, jocul nu a părut niciodată mai real și mai complet decât în NBA 2K. Simțiți energia mulțimii, intensitatea competiției și divertismentul nesfârșit al unuia dintre cele mai captivante produse sportive din jocurile de astăzi.

URMĂREȘTE-ȚI VISUL DE PRO - Intră în pielea unui jucător aspirant în MyCAREER și croiește-ți propriul drum spre National Basketball Association într-o călătorie a unui hooper ca la Hollywood. Întâlnește prieteni în afara terenului și dușmani pe teren, în timp ce ascensiunea ta spre vârf ia diferite întorsături - unele bazate pe deciziile pe care le iei pentru tine. Îți vei face un nume în facultate sau îți vei dezvolta jocul la nivel profesionist în NBA G League - sau ambele? Sau îți vei duce cu încredere jocul direct în NBA? Este în întregime povestea ta.

FII PARTE A UNEI MARI COMUNITĂȚI DE HOOPS - Fie că ești în oraș sau în cartier, trăiește-ți viața de baschet în cea mai mare și mai vibrantă comunitate de hoops din lume. Cu MyPLAYER-ul tău, muncește, dă dovadă de recunoaștere și domină terenurile. Te poți antrena în Gatorade Training Facility, îți poți lua cele mai noi echipamente de la SWAG'S și poți concura pe tot parcursul anului în diverse Evenimente. Fii jucătorul care vrei să fii în propriul hub de baschet al NBA 2K.CONSTRUIEȘTE-ȚI PROPRIA ECHIPĂ DE VIS - Creează-ți cea mai bună echipă de fantezie cu vedetele NBA de azi și legendele de ieri în MyTEAM. O experiență mereu plină de satisfacții de colecție și competiție, MyTEAM combină entuziasmul descoperirii și obținerii cărților de jucător preferate și intensitatea de a înfrunta cele mai bune echipe pe care comunitatea MyTEAM le are de oferit. Jucați, câștigați, creați și concurați prin provocări, turnee și multe altele.

PREIAȚI CONTROLUL ASUPRA TOTULUI - Preia controlul ca General Manager - sau supraveghează întreaga ligă de la vârf ca Comisar - în cea mai cuprinzătoare experiență de simulare de management: MyNBA și MyWNBA. Luați decizii legate de echipă, personal și alte decizii importante care vor determina succesul unei echipe în drumul său spre o dinastie și experimentați cu noi reguli, formate de competiție și alte decizii la nivelul ligii care vor modela sportul în moduri remarcabile.

EXPERIMENTAȚI CELE MAI NOI ȘI MAI MARI - În NBA 2K există întotdeauna ceva nou la care să reveniți în NBA 2K: cele mai recente liste NBA/WNBA și evaluări ale jucătorilor, noi provocări și cărți de jucător în MyTEAM, cele mai noi echipamente și evenimente de baschet în Oraș/ Cartier, și multe altele. Cu un conținut în continuă expansiune și una dintre cele mai pasionate comunități de jucători de baschet, baschetul nu se oprește niciodată în NBA 2K.

TOTUL ESTE JOC - Experiența NBA 2K oferă mai mult decât sportul de baschet; este cultura de baschet și tot ceea ce o înconjoară. Descoperă artiști muzicali în plină ascensiune într-o coloană sonoră de joc 2K Beats în continuă expansiune. Afișați cele mai recente tendințe în materie de îmbrăcăminte de stradă și modă pentru cercuri cu MyPLAYER-ul dvs. Proiectează-ți proprii adidași, uniforme și branding pentru echipele tale personalizate. În NBA 2K, totul este un joc.Caracteristici

- O LUME DE BASCHETBAL: NBA 2K22 pune în mâinile tale întregul univers al baschetului. JOACĂ ACUM în medii reale din NBA și WNBA împotriva unor echipe și jucători autentici.
- Construiește-ți propria echipă de vis în MyTEAM cu vedetele de azi și legendele de ieri.
- Trăiește-ți propria călătorie profesională în MyCAREER și experimentează-ți ascensiunea personală în NBA.
- Exersează-ți abilitățile de management ca un executiv puternic în MyGM și MyLEAGUE.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 2K Nba 2k22 PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 2K Nba 2k22 PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.