2K NBA 2K21 PS5

Descrierea Produsului: NBA 2K21 este cel mai recent titlu din seria NBA 2K de renume mondial, cel mai bine vândut, oferind o experiență de jocuri video sportive lider în industrie În timp ce versiunea de nouă generație a NBA 2K21 este construită de la bază pentru consolele de generația următoare, 2K introduce, de asemenea, mai multe inițiative pentru a lega cele două versiuni ale jocului. NBA 2K21 va include MyTEAM Cross-Progression și un po ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


2K NBA 2K21 PS5

Descrierea Produsului:NBA 2K21 este cel mai recent titlu din seria NBA 2K de renume mondial, cel mai bine vândut, oferind o experiență de jocuri video sportive lider în industrieÎn timp ce versiunea de nouă generație a NBA 2K21 este construită de la bază pentru consolele de generația următoare, 2K introduce, de asemenea, mai multe inițiative pentru a lega cele două versiuni ale jocului. NBA 2K21 va include MyTEAM Cross-Progression și un portofel VC partajat în cadrul aceleiași familii de console.

MyTEAM Cross-Progression permite partajarea tuturor punctelor, jetoanelor, cărților și progresului MyTEAM atât pe versiunile curente, cât și pe cele de generație următoare ale NBA 2K21 din aceeași familie de console în mod similar, Portofelul VC partajat înseamnă că orice VC câștigat sau achiziționat este accesibil atât în ​​versiunile curente, cât și în cele din generația următoare a NBA 2K21 din aceeași familie de console.NBA 2K21 este cea mai recentă versiune din seria NBA 2K, renumită la nivel mondial. 2K21 conduce sarcina cu inovațiile de ultimă generație, în timp ce continuă să ofere o experiență de jocuri video sportive de vârf în industrie pe generația actuală de platforme de jocuri.

Cu îmbunătățiri extinse în ceea ce privește grafica și jocul cele mai bune din clasă, caracteristicile online competitive și comunitare și modurile de joc profunde și variate, NBA 2K21 oferă o imersiune unică în toate fațetele baschetului și culturii NBA - unde totul este un joc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 2K NBA 2K21 PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 2K NBA 2K21 PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.