2K NBA 2K20 Ps4

2K NBA 2K20 Ps4
101.18 lei
(1 magazin)
2K continuă să redefinească ce este posibil în jocurile sportive cu NBA 2K20, oferind cel mai bun aspect în grafică și jocuri de clasă, moduri de joc de rupere la sol și control și personalizare fără egal a jucătorului. NBA 2K a evoluat spre mult mai mult decât o simulare de baschet. 2K continuă să redefinească ce este posibil în jocurile sportive cu NBA 2K20, oferind cel mai bun aspect în grafică și jocuri de clasă, moduri de joc de rupere la sol și control și ...
In stoc Cost transport 16.9 lei
azi 05:16

Descriere - 2K NBA 2K20 Ps4


2K continuă să redefinească ce este posibil în jocurile sportive cu NBA 2K20, oferind cel mai bun aspect în grafică și jocuri de clasă, moduri de joc de rupere la sol și control și personalizare fără egal a jucătorului. NBA 2K a evoluat spre mult mai mult decât o simulare de baschet. 2K continuă să redefinească ce este posibil în jocurile sportive cu NBA 2K20, oferind cel mai bun aspect în grafică și jocuri de clasă, moduri de joc de rupere la sol și control și personalizare fără egal a jucătorului. În plus, cu vecinul său imersiv deschis, NBA 2K20 este o platformă pentru jucătorii și balerinii să se alăture și să creeze ceea ce urmează în cultura baschetului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 2K NBA 2K20 Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 2K NBA 2K20 Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.