2K MAFIA 3 PC include DLC-ul Family Kick-Back (3 vehicule si 3 arme exclusive)

2K MAFIA 3 PC include DLC-ul Family Kick-Back (3 vehicule si 3 arme exclusive)
imagine exemplificativa

Evolutie pret
59.90 LEI
1 magazin

Descriere - 2K MAFIA 3 PC include DLC-ul Family Kick-Back (3 vehicule si 3 arme exclusive)


MAFIA 3 PC include DLC-ul Family Kick-Back (3 vehicule si 3 arme exclusive)
 
 
Precomanda Mafia 3 si primesti acces exclusiv la bonusurile Family Kick-Back: 3 vehicule si arme Lieutenant.

Este anul 1968 si dupa ani de lupta în Vietnam, Lincoln Clay stie acest adevar: familia nu este reprezentata de cei cu care te-ai nascut, ci de cei pentru care mori. Acum, întors acasa în New Bordeaux, Lincoln are ca scop sa scape de un trecut criminal. Dar când familia sa surogat, banda neagra, este tradata si lichidata de Mafia italiana, Lincoln cladeste o familie noua pe cenusa celei vechi si se asterne pe un drum al razbunarii fata de cei raspunzatori. Batai cu arme intense, lupte viscerale corp-la-corp, condus la limita si capacitate de a se descurca pe strazi, toate vor fi necesare. Dar cu echipajul potrivit, decizii dificile si uneori mâini patate, poti ajunge în vârf din infernului orasului.
NEW BORDEAUX, UN NEW ORLEANS 1968 REINVENTAT: O lume deschisa vasta, diversa ?i jerpelita, condusa de bande ?i de oficiali corupti si detaliata abundent cu privelistile, sunetele si atmosfera sociala încarcata emotional a perioadei.
UN ANTI-EROU LETAL SI NEINTENTIONAT: Fii Lincoln Clay, un orfan si veteran din Vietnam periculos de înclinat catre razbunare împotriva Mafiei italiene pentru masacrarea brutala a bandei negre, lucrul cel mai apropiat de o familie pe care acesta l-a avut vreodata.
RAZBUNA-TE ÎN STILUL PROPRIU: Alege-ti propriul stil de joc, de la forta bruta si arme în flacari la tactici urmareste-si-ucide, în timp ce folosesti antrenamentul militar al lui Lincoln si informatiile acumulate pentru a demola Mafia italiana.
O FAMILIE NOUA DIN CENUSA CELEI VECHI: Construieste un imperiu criminal nou în propriul tau stil unic, decizând pe care dintre locotenentii tai îi recompensezi si pe care îi tradezi...
 

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 2K MAFIA 3 PC include DLC-ul Family Kick-Back (3 vehicule si 3 arme exclusive) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru 2K MAFIA 3 PC include DLC-ul Family Kick-Back (3 vehicule si 3 arme exclusive) puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 2K MAFIA 3 PC include DLC-ul Family Kick-Back (3 vehicule si 3 arme exclusive) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]