2K Civilization Vi Nintendo Switch

de la 150.52 lei
(3 magazine)
Civilization Vi Nintendo Switch Civilization VI Nintendo Switch este un joc lansat de 2K Games, disponibil din data de 16.11.2018. Sid Meier Civilization este un joc de strategie turn-based, unde vei construi un imperiu pentru a rezista testului timpului. Vei conduce o civilizatie din epoca de piatra la Epoca de informatii. Vei deveni liderul suprem, prin diferite strategii: razboaie, diplomatii, informatii secrete si acces la tehnologii care vor ingenunchia marile natiuni. ...

Descriere


2K Civilization Vi Nintendo Switch

Civilization Vi Nintendo Switch
Civilization VI Nintendo Switch este un joc lansat de 2K Games, disponibil din data de 16.11.2018.
Sid Meier Civilization este un joc de strategie turn-based, unde vei construi un imperiu pentru a rezista testului timpului. Vei conduce o civilizatie din epoca de piatra la Epoca de informatii.
Vei deveni liderul suprem, prin diferite strategii: razboaie, diplomatii, informatii secrete si acces la tehnologii care vor ingenunchia marile natiuni.
Civilization VI ofera noi modalitati sa interactionezi cu lumea ta: acum orasele se extind fizic de-a lungul hartii, cercetarea activa in tehnologie si cultura va va oferi noi oportunitati, iar liderii influenti din jurul tau isi vor urmari propriile agende conform unor considerente istorice.
Civilization Vi Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 2K Civilization Vi Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 2K Civilization Vi Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.