Urban Veda Crema de noapte protectoare Purifying, cu ulei de Neem, 50ml

111,00 lei (1 magazin)
Crema de noapte protectoare URBAN VEDA Purifying 524, 50ml Ingrijiti tenul gras si acneic cu Crema de noapte protectoare Purifying, care contine antioxidanti si fitonutrienti pentru a detoxifia tenul incarcat. Cu ulei de neem antibacterian, hamamelis si menta racoritoare, crema ajuta la hidratare pe tot parcursul noptii, in timp ce matifiaza tenul, reduce porii si excesul de sebum.Crema de noapte este hidratanta, se absoarbe rapid si contine uleiuri bio bogate in omega si antioxidanti ...

Descriere


Urban Veda Crema de noapte protectoare Purifying, cu ulei de Neem, 50ml

Crema de noapte protectoare URBAN VEDA Purifying 524, 50ml Ingrijiti tenul gras si acneic cu Crema de noapte protectoare Purifying, care contine antioxidanti si fitonutrienti pentru a detoxifia tenul incarcat. Cu ulei de neem antibacterian, hamamelis si menta racoritoare, crema ajuta la hidratare pe tot parcursul noptii, in timp ce matifiaza tenul, reduce porii si excesul de sebum.Crema de noapte este hidratanta, se absoarbe rapid si contine uleiuri bio bogate in omega si antioxidanti pentru a proteja si ingriji pielea pe tot parcursul noptii, lasand tenul curat. Aceasta crema de noapte usoara, decongestionanta, este perfecta pentru tenul gras predispus la acnee.Are o formula naturala, conform principiilor ayurvedice, pentru echilibrarea dosha Kapha.Mod de utilizare:Aplicati pe fata, gat si piept cu masaj circular, utilizati noaptea dupa ritualul de curatare.Ingrediente active :• extracte de plante: hamamelis, arbore de Neem, quassia, Strugurii ursului, dud negru• ingrediente: vitamina C, glicerina• uleiuri bio : migdale dulci, Arbore de ceai, portocala, anason, menta, eucaliptIngrediente: (Water), Alcohol Denat., Glycerin (vegetable source), Isopropyl Myristate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride (derived from Coconut oil), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mentha Arvensis (Field Mint) Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Illicium Verum (Anise) Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil, Terminalia Arjuna Bark Extract, Azadirachta Indica (Neem) Leaf Extract, Picrasma Excelsa (Quassia Root) Wood Extract, Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract, Morus Nigra (Black Mulberry) Leaf Extract, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Menthol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Potassium Sorbate, Ascorbic Acid (Vitamin C), Sodium Benzoate, Limonene.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Urban Veda Crema de noapte protectoare Purifying, cu ulei de Neem, 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Urban Veda Crema de noapte protectoare Purifying, cu ulei de Neem, 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.