Tumaker Imprimanta 3D Voladora NX

Voladora NX​ este o imprimanta 3D profesionala produsa de constructorul spaniol Tumaker , o firma

Descriere - Tumaker Imprimanta 3D Voladora NX

Voladora NX​ este o imprimanta 3D profesionala produsa de constructorul spaniol Tumaker , o firma cu traditie in domeniul printing-ului 3D . Noua imprimanta 3D profesionala ​Voladora NX​ schimba din nou regulile . Voladora NX​ introduce conectivitatea si printarea de inalta rezolutie la costuri reduse in industria printarii 3D. VOLADORA NX ​este una dintre cele mai avansate , precise si fiabile imprimante 3D profesionale din zona desktop . VOLADORA NX ​poate fi folosita in mai multe domenii : - in domeniul industrial - in domeniul medical - in domeniul stiintific - in domeniul de business - in domeniul educational - in domeniul artistic - in domeniul arhitectural ;

VOLADORA NX ​printeaza HD - Datorita duzei variabile ca si diametru , acum poti trasa linii fine in produsul pe care vrei sa il obtii si ai posibilitatea de a crea in detaliu piesele de care ai nevoie .

Mai multe imprimante 3D intr-una singura ● Profita la maxim de avantajele duzelor inter-schimbabile cu diametre diferite ● ​Duzele imprimantei​ VOLADORA NX permit realizarea atat de piese la inalta definite cat si piese robuste foarte rapid ● VOLADORA NX ​vine cu 5 duze de diametru diferit , pornind de la cele de 0.2mm special concepute pentru piesele care necesita precizie la detalii , cele de 0.4mm , 0.6mm , 0.8mm pana la 1.2mm utilizate la producerea pieselor de volum mare care necesita un timp acceptabil de fabricare . (O duza de precizie mai mare permite realizarea unei piese intr-un timp mai scurt comparat cu o duza de diametru mai mic utilizata la aceeasi piesa)
Garantie Persoana Fizica: 12
Garantie Persoana Juridica: 12
Tehnologie de printare: FFF
Filament compatibil: PLA, PETg, PP, Flex, Nylon
Volum de printare: 297 x 230 x 200 mm
Conectivitate: USB, Ethernet, WiFi
Greutate Colet: 25
Altele: Extruder: E-MAXX
Diametru filament: 1.75mm
Cod producator: TUM-VOLADORANX

Produse asemenatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tumaker Imprimanta 3D Voladora NX de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tumaker Imprimanta 3D Voladora NX sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.