Tumaker Imprimanta 3D Voladd

Ce este imprimarea 3D ? -Imprimarea 3D sau fabricația aditivă este un proces de fabricare a obiect

Descriere - Tumaker Imprimanta 3D Voladd

Ce este imprimarea 3D ? -Imprimarea 3D sau fabricația aditivă este un proces de fabricare a obiectelor solide tridimensionale adaugând strat după strat. Obiectele fizice sunt produse folosind datele unui model digital, un model 3D sau alte surse cum ar fi un fișier AMF*. -Prin utilizarea imprimării 3D se pot creaproduse având aproape orice formă. În prezent se folosesc mai multe tehnologii și materiale pentru imprimarea 3D. De curând, echipamentele pentru imprimare 3D sunt disponibile atât pentru producția industrială cât și pentru utilizatorii casnici. Avantajele imprimarii 3D • Imprimarea 3D permite crearea de structuriși părți complexe, care nu pot fi produse prin metode convenționale de producție. • Pot fi create ușor geometrii complexe, asigurând o mare libertate în design. • Modele complexe pot fi imprimate 3D ca o singură piesă, eliminând necesitatea asamblării pieselor componente.

Viteză mare și costuri reduse

Unul din avantajele imprimării 3D față de metodele tradiționale de fabricație este durata mică de timp necesară pentru realizare a unui produs complex. • Costurile mici derivă și din economia de timp. De exemplu, obiecte și părți componente pot fi produse mai repede și doar atunci când sunt necesare, reducând asfel costurile cu depozitarea și cu mâna de lucru. Spune “Hello” posibilitatii de avea ce doresti cand doresti !! Obiectele au fost mereu in jurul nostru ! Sunt parte din viata noastra . Acum , cu Voladd poti transforma felul de a aduce obiectele in viata ta. Cu ajutorul imprimantei 3D conectate la internet ai acces la mii de produse aflate la un click distanta , iar tu poti avea orice produs vrei , cand vrei de cate ori vrei ! Imprimanta 3D care nu arata ca o imprimanta 3D

Voladd ridica stacheta in piata imprimantelor 3D . Voladd este imprimanta 3D care nu arata ca o imprimanta 3D . Este special conceputa pentru a putea fi integrate in mediul office . O imprimanta compacta, cu un design futurist care iti poate crea produsele de care ai nevoie .
Garantie Persoana Fizica: 12
Garantie Persoana Juridica: 12
Tehnologie de printare: FFF
Filament compatibil: PLA
Volum de printare: 170 x 120 x 150
Conectivitate: Ethernet, WiFi
Greutate Colet: 20
Altele: Diametru filament: 1.75mm
Cod producator: TUM-VOLADD

Produse asemenatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tumaker Imprimanta 3D Voladd de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tumaker Imprimanta 3D Voladd sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.