Espressor capsule Cafissimo EASY Black, 1250W, 15 bar, Negru

​​​​Mașină de espresso Tchibo Cafissimo EASY WhiteTchibo vă va ajuta să găsiți timp pe
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - tchibo Espressor capsule Cafissimo EASY Black, 1250W, 15 bar, Negru

​​​​

Mașină de espresso Tchibo Cafissimo EASY White
Tchibo vă va ajuta să găsiți timp pentru ceașca de plăcere de dimineață

Aparatul de cafea Cafissimo Easy capsule a fost creat pentru a vă face viața cât mai ușoară posibil. Îți place cafeaua și vrei să o savurezi în fiecare dimineață, dar de multe ori nu ai suficient timp să o prepari? Dacă da, Cafissimo Easy a fost creat doar pentru dvs.

Cafea cu Cafissimo Easy? Nimic mai ușor!

Aparatul de cafea Tchibo este foarte ușor de utilizat. Porniți dispozitivul, așteptați un moment să se încălzească, aruncați capsula și alegeți cafeaua preferată. Este disponibil în trei tipuri: espresso, caffe crema și cafea neagră clasică.

Capsule - intensitate diferită, multe arome

Marele avantaj al aparatului de cafea Tchibo este că vă puteți bucura de diferite arome și soiuri de cafea doar alegând capsula potrivită. Nu trebuie să turnați peste boabe, să schimbați setările aparatului de cafea, să adăugați condimente sau să adăugați siropuri. Fiecare tip de capsulă are o cafea, o intensitate și o aromă diferite.

Caracteristici suplimentare:
  • oprire automată după 9 minute de inactivitate - economisind banii și protejând mediul înconjurător,
  • un indicator care vă amintește să detartrați,
  • programarea unică sau permanentă a capacității băuturilor.
  • Design minimalist pentru orice bucătărie

    Cafissimo Easy este un aparat de cafea destul de mic, care se va potrivi cu ușurință în orice bucătărie și se va potrivi perfect cu designul interior. Culoarea neagră va însufleți frumos o cameră luminoasă sau va completa un spațiu întunecat. Pe de altă parte, îți vei încânta oaspeții cu o cafea delicioasă, care îți va dura câteva secunde.

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul tchibo Espressor capsule Cafissimo EASY Black, 1250W, 15 bar, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru tchibo Espressor capsule Cafissimo EASY Black, 1250W, 15 bar, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.