Controller DualShock 4 Wireless Black v2 PS4 bulk

ATENTIE! Controllerul este original SONY, versiunea V2 si vine fara cutia de ambalaj ( versiune bulk) Produsul este nou. Noul controller wireless DualShock pentru PS4 permite ca lumina din light bar sa fie emisa si pe touch pad, astfel incat se formeaza o linie de aceeasi culoare. Aceasta ofera jucatorilor informatii cum ar fi personajul pe care il controleaza sau cata viata mai au si asta doar dintr-o singura privire. In plus, noul controller DualShock 4 va avea suport pentru comun

Descriere - SONY Controller DualShock 4 Wireless Black v2 PS4 bulk

ATENTIE! Controllerul este original SONY, versiunea V2 si vine fara cutia de ambalaj ( versiune bulk) Produsul este nou. Noul controller wireless DualShock pentru PS4 permite ca lumina din light bar sa fie emisa si pe touch pad, astfel incat se formeaza o linie de aceeasi culoare. Aceasta ofera jucatorilor informatii cum ar fi personajul pe care il controleaza sau cata viata mai au si asta doar dintr-o singura privire. In plus, noul controller DualShock 4 va avea suport pentru comunicarea prin cablu USB, pe langa cea Bluetooth, astfel incat jucatorului ii este oferita posibilitatea de a avea control via cablu.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SONY Controller DualShock 4 Wireless Black v2 PS4 bulk de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SONY Controller DualShock 4 Wireless Black v2 PS4 bulk sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.