Casca cu ochelari Playstation VR pentru PlayStation 4 + Camera + VR Worlds

Casca cu ochelari Sony Playstation VR pentru PlayStation 4 + Camera + VR Worlds   Traieste jocul     Descopera viitorul Ecran OLED de 5.7” Vezi cum mediile 3D prind viata datorita ecranului OLED personalizat. Camp vizual de 360 de grade Indiferent de pozitia in care te intorci, campul vizual de 360 de grade pentru PS VR iti va oferi senzatia ca traiesti intr-o alta lume. 120 de cadre pe secunda Elemente vizuale fine si o latenta foarte scazuta se combina pentru a crea o lume incre
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Sony Casca cu ochelari Playstation VR pentru PlayStation 4 + Camera + VR Worlds

Casca cu ochelari Sony Playstation VR pentru PlayStation 4 + Camera + VR Worlds   Traieste jocul     Descopera viitorul Ecran OLED de 5.7” Vezi cum mediile 3D prind viata datorita ecranului OLED personalizat. Camp vizual de 360 de grade Indiferent de pozitia in care te intorci, campul vizual de 360 de grade pentru PS VR iti va oferi senzatia ca traiesti intr-o alta lume. 120 de cadre pe secunda Elemente vizuale fine si o latenta foarte scazuta se combina pentru a crea o lume incredibil de captivanta.   Imersiune audio Audio 3D Descopera o noua dimensiune a sunetului, un sistem audio 3D, care iti permite sa percepi cu precizie distanta de la care se aud sunetele si daca acestea vin de sus, jos sau de oriunde din jurul tau. Microfon incorporat Discuta cu prietenii tai online despre tactici de joc si imbunatateste-ti experienta in lumea virtuala cu ajutorul castii cu microfon incorporat.   Joaca-te in lumi noi De la jocurile viitorului cu cifre octanice din RIGS: Mechanized Combat League pana la scufundarile in apele pline de rechini din PlayStation VR Worlds, de la pilotarea unor masini de curse incredibile in Driveclub VR sau teroarea din Until Dawn: Rush of Blood, noi realitati te asteapta.    Patrunde in joc PlayStation Camera Cu lentile duble si senzori 3D de adancime, camera PlayStation localizeaza pozitia castii, a controller-ului PlayStation Move si a barei de lumina de la DUALSHOCK 4 indiferent unde te afli, asigurandu-se ca te plasezi in mijlocul actiunii din jocul tau VR. Localizare precisa Noua LED-uri sunt pozitionate in partea frontala, in spate si in partile laterale ale castii PS VR fiind localizate de camera PlayStation – astfel va bucurati de o acuratete deosebita, indiferent de locul in care va aflati in camera.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Casca cu ochelari Playstation VR pentru PlayStation 4 + Camera + VR Worlds de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Casca cu ochelari Playstation VR pentru PlayStation 4 + Camera + VR Worlds sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.