Sentinel X400 - 10 litri

Sentinel X400 – solutie de curatare completa pentru sisteme mai vechi de 6 luni - Sentinel X400 Hi

Descriere - Sentinel X400 - 10 litri

Sentinel X400 – solutie de curatare completa pentru sisteme mai vechi de 6 luni - Sentinel X400 High Performance Cleaner este conceput pentru curatarea sistemelor mai vechi. Este o solutie non acida care reface circulatia prin tevi si radiatoare. Formula sa eficienta desprinde magnetita, elimina punctele reci ale radiatoarelor si reface distributia corecta a caldurii.

Mod de utilizare: se introduce in sistem si se circula la temperatura ridicata pana la doua saptamani, dupa care se clateste instalatia de 1-2 ori. Solutia are effect pana la 2 luni dupa care isi pierde proprietatile (deci clatirea instalatiei se face cel mai tarziu dupa 2 luni). Dupa clatire este recomandata adaugarea inhibitorului de coroziune Sentinel X100.

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sentinel X400 - 10 litri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sentinel X400 - 10 litri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.