Saniflo SANITOP SILENCE, cod MFG: 049403-001

Pompa pentru ape uzate Contine clapeta antiretur premontata din fabricatie.  POSIBILITATI DE CONECTARE: - WC + Lavoar Sistemul de tocare-pompare SFA va ofera luxul si comoditatea instalarii obiectelor sanitare suplimentare, economisindu-va cheltuielile si eliminand lucrurile majore de instalare. Folosind sistemele SFA nu va trebui sa spargeti podeaua pentru a instala un sistem de evacuare catre scurgere.SANIFLO va da libertatea sa va plasati obiectele sanitare acolo unde ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Saniflo SANITOP SILENCE, cod MFG: 049403-001

Pompa pentru ape uzate

Contine clapeta antiretur premontata din fabricatie. POSIBILITATI DE CONECTARE: - WC + Lavoar Sistemul de tocare-pompare SFA va ofera luxul si comoditatea instalarii obiectelor sanitare suplimentare, economisindu-va cheltuielile si eliminand lucrurile majore de instalare. Folosind sistemele SFA nu va trebui sa spargeti podeaua pentru a instala un sistem de evacuare catre scurgere.SANIFLO va da libertatea sa va plasati obiectele sanitare acolo unde doriti. Acum, dumneavoatra decideti locul in care sa instalati un alt wc, o sala de baie completa, o chiuveta sau un dus. Puteti adauga, de exemplu, un wc de serviciu montat sub scarile care urca la etaj sau o sala de baie complet utilata la subsol sau la mansarda. Adaugati lux si valoare proprietatii dumneavoastra!
Alimentare electrica (V)230 V
Debit maxim (m3/h)N/A
Distanta pompare vertical (m)5 m
Distanta pompare orizontal (m)N/A
Putere motor (W)400 W
Grad de protectieN/A
Temperatura max agent (C)N/A

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Saniflo SANITOP SILENCE, cod MFG: 049403-001 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Saniflo SANITOP SILENCE, cod MFG: 049403-001 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.