Masuta multifunctionala pentru copii, tablita magnetica de scris, proiector cu lumina si alte accesorii pentru copii

145,00 lei (1 magazin)
Setul contine masuta cu tablita magnetica, aparat de proiectie, 6 dischete, accesorii. Masuta este conceputa cu spatiu de depozitare . Pe langa acest spatiu, pe 3 laturi ale masutei se gasesc suporturi pentru ustensilele de scris. Este echipata cu: 8 carioci, marker special pentru tablita magnetica (are magnet incorporat pentru a sta in plan vertical pe tablita si capac cu burete special pentru a sterge micile greseli), burete special, hartie de scris, 6 dischete. Prin

Descriere - Masuta multifunctionala pentru copii, tablita magnetica de scris, proiector cu lumina si alte accesorii pentru copii

Setul contine masuta cu tablita magnetica, aparat de proiectie, 6 dischete, accesorii.
Masuta este conceputa cu spatiu de depozitare .
Pe langa acest spatiu, pe 3 laturi ale masutei se gasesc suporturi pentru ustensilele de scris.
Este echipata cu: 8 carioci, marker special pentru tablita magnetica (are magnet incorporat pentru a sta in plan vertical pe tablita si capac cu burete special pentru a sterge micile greseli), burete special, hartie de scris, 6 dischete.
Prinsa de masuta se afla tablita magnetica.
Aceasta se poate folosi in pozitie orizontala sau pe plan inclinat cu posibilitate de fixare in 3 unghiuri.
Este stabila, fixarea se face pe ambele laturi.
 
Se poate desena direct pe tablita folosind markerul special sau se poate desena pe coala de scris folosind cariocile sau alte instrumente de scris.
In spatiul de depozitare se mai gasesc 26 litere magnetice, 20 cifre magnetice, 6 semne matematice magnetice.
Aparatul de proiectie este sub forma unui OZN.
Acesta este fixat de masa printr-un brat fix.
 
Butonul on/of are  trei pozitii, poate fi folosit ca o lampa simpla sau ca un proiector.
Cele 6 dischete incluse au cate 8 imagini fiecare, acestea sunt din categoriile: vehicule, sport, animale, fructe, legume, scoala.
Focalizare proiectorului este reglabila.
 Functioneaza cu 3 baterii LR3 neincluse.
 
Dimensiuni cutie: 49 x 30 x 9 cm
Dimensiuni masuta: 39 x 30 x 17 cm
Dimensiuni tablita: 30 x 22 cm
Varsta recomandata: + 3 ani
 
Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. 
 
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Masuta multifunctionala pentru copii, tablita magnetica de scris, proiector cu lumina si alte accesorii pentru copii de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Masuta multifunctionala pentru copii, tablita magnetica de scris, proiector cu lumina si alte accesorii pentru copii sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.