Imprimanta 3D Creality CR-10 Max

Creality tocmai a lansat cea mai accesibila imprimanta 3D cu volum mare de printare de pe piata! Fun

Descriere - Imprimanta 3D Creality CR-10 Max

Creality tocmai a lansat cea mai accesibila imprimanta 3D cu volum mare de printare de pe piata! Functionalitatile aliniate la standardele noilor tehnologii, imbunatatesc experienta de printare pentru utilizator si o transforma intr-o serie de proceduri simple de urmat.

 

Caracteristici generale:

  • Volum mare de printare 450x450x470mm

  • Incalzire rapida a intregii suprafete de printare

  • Unitate dubla pentru alimentare rapida

  • Efect dublu de stimulare a transmisiei de tip feroviar

Noi upgrade-uri pentru Creality CR-10 Max:

1. Suprafata de printare

Suprafata mare de printare de 450x450x470mm va permite sa dati viata ideilor creative. Versiunea imbunatatita a produsului permite obiectelor printate de dimensiuni mari sa isi pastreze precizia si calitatea .

2. Triunghiul de aur pentru stabilitate

O bara de tractiune este adaugata in mod inovativ pentru a forma o structura stabila a cadrului imprimantei. In acest fel, se previn erorile cauzate de vibratii ale axei Z a imprimantei.

3.  Calibrare automata

Precizia si calibrarea automata a suprafetei de printare garanteaza o rata mare de succes a obiectelor printate si printare fara griji pentru utilizator. Calibrarea se realizeaza prin intermediul unui punct de masurare cuprinzator, inductie precisa si compensare dinamica.

4.  Duze diferite de printare

In functie de nevoile specifice ale obiectului printat, utilizatorul poate alege sa realizeze obiectul cu una din cele doua duze disponibile prin care poate printa imprimanta. Cele doua duze compatibile si simplu de inlocuit sunt 0,4mm si 0,8mm. Pentru a oferi avantaje atat pentru obiectele printate de dimensiuni mici, cat si pentru obiectele printate de dimensiuni mari, utilizatorul opteaza in cazul redarii detaliilor fine pentru duza 0,4mm si 0,8mm in cazul obiectelor mari.

5. Incalzirea rapida a patului de printare

Daca pana acum suprafata extinsa de printare risca sa nu fie la aceeasi temperatura in fiecare punct al patului de printare, Creality CR-10 Max propune utilizatorilor o noua tehnologie prin care se mentine temperatura constanta pe intreaga suprafata de printare. 

Produse asemenatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Imprimanta 3D Creality CR-10 Max de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Imprimanta 3D Creality CR-10 Max sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.