Joc de societate Monopoly Clasic Original, 2-6 jucatori, 8 ani+

O noua colectie de pioni este un joc de societate care te invata, prin joc, cum sa iti administrezi banii. Descopera cel mai faimos joc de tranzactii imobiliare, in varianta clasica, cu strazile din Bucuresti si cu trei noi pioni Ratusca, Pinguinul si Dinozaurul T-Rex.  Alege-ti pionul preferat, misca-te pe tabla, vinde si cumpara proprietati si construieste case si hoteluri din mers. Scopul e sa faci tranzactii profitabile si sa te imbogatesti rapid - in curand vei detine tot

Descriere - Hasbro Joc de societate Monopoly Clasic Original, 2-6 jucatori, 8 ani+

O noua colectie de pioni este un joc de societate care te invata, prin joc, cum sa iti administrezi banii. Descopera cel mai faimos joc de tranzactii imobiliare, in varianta clasica, cu strazile din Bucuresti si cu trei noi pioni Ratusca, Pinguinul si Dinozaurul T-Rex. 

Alege-ti pionul preferat, misca-te pe tabla, vinde si cumpara proprietati si construieste case si hoteluri din mers. Scopul e sa faci tranzactii profitabile si sa te imbogatesti rapid - in curand vei detine totul!

Jocul contine 1 tabla de joc, 8 pioni, 28 cartonase - Titluri de proprietate, 16 cartonase - Sansa, 16 cartonase - Cufarul comunitatii, 32 Case, 12 hoteluri, 2 zaruri, pachet de bani, regulament de joc. Noua versiune te intampina cu noi pioni simpatici!

Caracteristici generale:

Joc in limba romana
32 case, 12 hoteluri, 2 zaruri
Pentru 2 pana la 6 jucatori.

Varsta recomandata: 8 ani+.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hasbro Joc de societate Monopoly Clasic Original, 2-6 jucatori, 8 ani+ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hasbro Joc de societate Monopoly Clasic Original, 2-6 jucatori, 8 ani+ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.