GIGABYTE Placa video GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC, 6GB, GDDR6, 192-bit

Placa video Gigabyte GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC, 6GB, GDDR6, 192-bit Sistem de r

Descriere - GIGABYTE Placa video GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC, 6GB, GDDR6, 192-bit
Placa video Gigabyte GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC, 6GB, GDDR6, 192-bit

Sistem de racire GIGABYTE Sistemul de racire WINDFORCE 2X este dotat cu ventilatoare unice de 90 mm, ventilator de filare alternativ, 2 tevi de caldura compuse din cupru cu atingere directa GPU si ventilator 3D activ, oferind impreuna o disipare eficienta a caldurii.Alternate Spinning GIGABYTE „Spinning alternativ” este solutia care poate rezolva fluxul de aer turbulent al ventilatoarelor adiacente. Deoarece ventilatoarele adiacente se rotesc in aceeasi directie, directia fluxului de aer este opusa intre ventilatoare, ceea ce va crea un flux de aer turbulent si va reduce eficienta disiparii caldurii. GIGABYTE intoarce ventilatoarele adiacente in directia opusa, astfel incat directia fluxului de aer intre cele doua ventilatoare sa fie aceeasi, reducand turbulenta si sporind presiunea fluxului de aer.Ventilator 3D activ Ventilatorul 3D activ ofera o racire semi-pasiva, astfel incat ventilatoarele vor ramane oprite in situatiile cu sarcina redusa.


Tuburi termice Direct Touch Forma conductelor de caldura din cupru pur maximizeaza suprafata directa de contact cu placa grafica, imbunatatind transferul de caldura. Conductoarele de caldura acopera si VRAM-ul prin intermediul contactului cu o placa metalica, pentru a asigura racirea corespunzatoare.Tuburi termice compuse Heatpipe-ul compozit combina conductivitatea termica si tranzitia de faza pentru a gestiona eficient transferul de caldura intre doua interfete solide care sporesc capacitatea de racire.


Backplate de protectie Placa din spate nu are numai o functie estetica, ci si imbunatateste structura placii grafice pentru a oferi o protectie completa.
Garantie: 36 Display port: No Hdmi: Yes Mdisplayport: No Vga: No Dvi: Yes Interfață video: Pci-e-2.0 Format video: Low-profile Iluminare: Nu Dimensiune răcire: Single Dimensiune memorie video: 2048mb Tip de răcire: Activ Segment video: Consumer Producător chipset: Nvidia Lp-bracket: No Bus memorie: 64bit Tip memorie video: Gddr5

Produse asemenatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GIGABYTE Placa video GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC, 6GB, GDDR6, 192-bit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GIGABYTE Placa video GeForce® GTX 1660 SUPER™ OC, 6GB, GDDR6, 192-bit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.