Membrana Bituminoasa Sagitta P 4.5 kg/mp cu ardezie

26,49 lei (1 magazin)
Membrana Bituminoasa P 4.5 kg/mp Membrana bituminoasa cu bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica (APP), calitatea principala fiind flexibilitatea la rece (0°C) si stabilitatea formei la cald (120°C). Membranele Sagitta P Mineral se remarca prin comportamentul excelent impotriva imbatranirii prin expunerea la razele UV. Domenii de aplicare:  - Strat final   - Substrat pentru acoperisuri 

Descriere - GENERAL MEMBRANE Membrana Bituminoasa Sagitta P 4.5 kg/mp cu ardezie

Membrana Bituminoasa P 4.5 kg/mp

Membrana bituminoasa cu bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica (APP), calitatea principala fiind flexibilitatea la rece (0°C) si stabilitatea formei la cald (120°C).

Membranele Sagitta P Mineral se remarca prin comportamentul excelent impotriva imbatranirii prin expunerea la razele UV.

Domenii de aplicare:

 - Strat final 
 - Substrat pentru acoperisuri 

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GENERAL MEMBRANE Membrana Bituminoasa Sagitta P 4.5 kg/mp cu ardezie de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GENERAL MEMBRANE Membrana Bituminoasa Sagitta P 4.5 kg/mp cu ardezie sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.