Fuji GF Teleconvertor 1.4X TC WR -teleconvertor format mediu montura GF

5.299,00 lei (1 magazin)
Fujifilm GF 1.4X TC WR este un teleconverter de 1,4x pentru montura G a formatului mediu de la Fuji. Acest teleconvertor este compatibil cu obiectivul Fujifilm GF 250m F 4 R LM OIS WR si atasat la acesta va permite fotografierea la o distanta focala de 350mm (aproximativ 277mm in echivalent format 35mm), mentinand in acelasi timp o calitate superioara a imaginii. Diafragma maxima este redusa cu o oprire F. Deoarece atat obiectivul, cat si teleconvertorul sunt de inalta calitate, nu exi ...

Descriere


Fuji GF Teleconvertor 1.4X TC WR -teleconvertor format mediu montura GF

Fujifilm GF 1.4X TC WR este un teleconverter de 1,4x pentru montura G a formatului mediu de la Fuji. Acest teleconvertor este compatibil cu obiectivul Fujifilm GF 250m F 4 R LM OIS WR si atasat la acesta va permite fotografierea la o distanta focala de 350mm (aproximativ 277mm in echivalent format 35mm), mentinand in acelasi timp o calitate superioara a imaginii. Diafragma maxima este redusa cu o oprire F. Deoarece atat obiectivul, cat si teleconvertorul sunt de inalta calitate, nu exista nicio deteriorare a MTF atunci cand teleconvertorul este atasat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fuji GF Teleconvertor 1.4X TC WR -teleconvertor format mediu montura GF de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fuji GF Teleconvertor 1.4X TC WR -teleconvertor format mediu montura GF sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.