Cuties & Pals Ghiozdan Si Valiza Chico The Chick


imagine exemplificativa
Toate valizele cu 2 rotiCuties and Pals sunt fabricate dintr-un amestec de ABS si policarbonat, care confera un luciu deosebit tuturor produselor Picturecase, si impreuna cu carcasa intarita confera rezistenta si protejeaza bunurile din interior, fiind in acelasi timp foarte usoare pentru a se plia perfect pe restrictiile aeriene.Valizele tip trolley si ghiozdanele Cuties and Pals dispun de un interior captusit si imprimat cu logo-ul Cuties and Pals, de buzunare cu elastic, de compartimente cu fermoar, cu fermoare cu dechidere dubla care sunt reglabile si va remit sa le blocati si cu un maner telescopic cu doua nivele de reglaj al inaltimii: unul pentru copil si unul pentru adult.Ghiozdanele "Cuties and Pals" sunt fabricate din acelasi amestec ca si bagajele tip trolley, iar partea din spate a acestora este fabricata dintr-un material moale si dispune de curele captusite si reglabile. Interiorul ghiozdanelor este captusit cu un material de calitate imprimat cu logo-ul Cuties and Pals si dispune de un buzunar lateral cu elastic si un compartiment cu fermoar.Valiza tip trolley de 17"Capacitate - 26.5 Litri Greutate - 2kg Dimensiuni - 46 x 31 x 25 cmGhiozdan/rucsac de 13"Capacitate - 13.5 Litri Greutate - 1kg Dimensiuni - 32 x 27 x 13 cmIn limita stocului disponibil. Pozele pot
Spre magazin
Pret produs
Magazin
Produse asemanatoare
Cuties and Pals Ghiozdan si valiza tip trolley Peko the Penguin

Cuties and Pals Ghiozdan si valiza tip trolley Peko the Penguin

Ghiozdan si valiza tip trolley Cuties and Pals Peko the Penguin, carcasa intarita si lucioasa, interior captusit si imprimat cu logo, foarte usoare pentru a se plia perfect pe restrictiile aeriene.
Cuties and Pals Ghiozdan si valiza tip trolley Polka the Ladybird

Cuties and Pals Ghiozdan si valiza tip trolley Polka the Ladybird

Ghiozdan si valiza tip trolley Cuties and Pals Polka the Ladybird, carcasa intarita si lucioasa, interior captusit si imprimat cu logo, foarte usoare pentru a se plia perfect pe restrictiile aeriene.
Cuties and Pals Ghiozdan si valiza tip trolley Cubbi the Seal

Cuties and Pals Ghiozdan si valiza tip trolley Cubbi the Seal

Ghiozdan si valiza tip trolley Cuties and Pals Cubbi the Seal, carcasa intarita si lucioasa, interior captusit si imprimat cu logo, foarte usoare pentru a se plia perfect pe restrictiile aeriene.
Cuties and Pals Ghiozdan si valiza tip trolley Chico the Chick

Cuties and Pals Ghiozdan si valiza tip trolley Chico the Chick

Ghiozdan si valiza tip trolley Cuties and Pals Chico the Chick, carcasa intarita si lucioasa, interior captusit si imprimat cu logo, foarte usoare pentru a se plia perfect pe restrictiile aeriene.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cuties & Pals Ghiozdan Si Valiza Chico The Chick de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cuties & Pals Ghiozdan Si Valiza Chico The Chick sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]