Kit de Crosetat Ultimate Designer

Acest Kit de Crosetat permite copiilor sa invete arta tricotajelor si sa creeze articole frumoase si la moda. Setul include: 2 razboaie de tesut, un cerc si un dreptunghi, 3 sculuri de ata poliester pufos de 18.3 m fiecare, 1 scul de ata poliester 228.6 m, 1 scul de ata cu amestec acrilic 132.6 m, 1 scul de ata cu amestec acrilic 91.4 m, 1 scul de ata cu amestec acrilic 45.7 m, 2 sculuri ata amestec acrilic 18.3 m fiecare, 1 carlig de tricotat, 1 ac de tricotat din plastic, instructiu
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - CRA Z ART Kit de Crosetat Ultimate Designer

Acest Kit de Crosetat permite copiilor sa invete arta tricotajelor si sa creeze articole frumoase si la moda. Setul include: 2 razboaie de tesut, un cerc si un dreptunghi, 3 sculuri de ata poliester pufos de 18.3 m fiecare, 1 scul de ata poliester 228.6 m, 1 scul de ata cu amestec acrilic 132.6 m, 1 scul de ata cu amestec acrilic 91.4 m, 1 scul de ata cu amestec acrilic 45.7 m, 2 sculuri ata amestec acrilic 18.3 m fiecare, 1 carlig de tricotat, 1 ac de tricotat din plastic, instructiuni. Cu ajutorul acestor instrumente, copiii vor utiliza acul de tricotat din plastic inclus si carligul pentru a tricota. Varsta: 8 ani+.


Cod producator: cza_17568
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CRA Z ART Kit de Crosetat Ultimate Designer de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CRA Z ART Kit de Crosetat Ultimate Designer sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.