Cornette Pentru bărbaţi tricou fără fără mâneci AUTHENTIC 206 -


imagine exemplificativa
Tricou pentru bărbați fără mâneci. Cusute din bumbac respirabil. Îmbogără corpul și este confortabil.
Spre magazin
Pret produs
Magazin
Produse asemanatoare
Cornette Pentru bărbaţi sosete premiu A23 A'3

Cornette Pentru bărbaţi sosete premiu A23 A'3

Sosete pentru bărbați rShelizate din bumbac de înaltă calitate. Modelul este confortabil și confortabil de purtat datorită cusăturilor plate, a unui tiv care nu presSheză și a unei tăieturi adaptate anatomiei piciorului. Șosetele sunt ambalate în trei perechi în negru, decorate cu modele diferite. Compoziție: 74% bumbac, 23% poliamidă, 3% elastan.
Cornette Pentru bărbaţi sosete 3-PAK

Cornette Pentru bărbaţi sosete 3-PAK

Sosete pentru bărbați rShelizate din bumbac de înaltă calitate. Cu o cusătură plat, un tiv care nu se apasă și o tăietură care este anatomic în formă de picior, șosetele sunt confortabile și confortabile de purtat. Șosetele sunt ambalate într-o cutie de trei perechi, în diferite culori și ansambluri modelate. Compoziție: 74% bumbac, 23% poliamidă, 3% elastan.
Cornette Pentru bărbaţi sosete premiu A33 A'3

Cornette Pentru bărbaţi sosete premiu A33 A'3

Sosete pentru bărbați rShelizate din bumbac de înaltă calitate. Cusăturile plate, un tiv care nu se apasă și o tăietură adaptată anatomiei piciorului reprezintă o garanție a confortului și a confortului atunci când poartă. Șosetele sunt ambalate într-o cutie de trei perechi în negru, decorate cu modele diferite. Compoziție: 74% bumbac, 23% poliamidă, 3% elastan.
Cornette Pentru bărbaţi sosete premiu A31 A'3

Cornette Pentru bărbaţi sosete premiu A31 A'3

Sosete pentru bărbați rShelizate din bumbac de înaltă calitate. Cusăturile plate, un tiv care nu se apasă și o potrivire adaptată anatomiei piciorului reprezintă o garanție a confortului și a confortului când le purtați. Șosetele sunt ambalate într-o cutie cu trei perechi, în alBasstru închis, decorată cu modele diferite. Compoziție: 74% bumbac, 23% poliamidă, 3% elastan.
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cornette Pentru bărbaţi tricou fără fără mâneci AUTHENTIC 206 - de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cornette Pentru bărbaţi tricou fără fără mâneci AUTHENTIC 206 - sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]