Cepia Bananas - Banana cu figurina de colectionat


imagine exemplificativa
Bananas! Banane de colectie, moi si aromate, care se decojesc! Decojeste fiecare Banana parfumata si descopera figurina inedita Crushie din interior. Fiecare Banana include: 1 figurina Crushie de colectie2 mini-amici dragalasistrasuri autocolante pentru a-ti decora personajul Crushie sau Banana1 ramura pentru a-ti agata micii tai prieteni Fisa de colectie cu autocolant al figurinei. Disponibila in diverse modele, modelul livrat este aleatoriu, nu se poate alege.
Spre magazin
Pret produs
Magazin
Produse asemanatoare
Cepia Bananas - Set 3 banane cu figurine de colectionat

Cepia Bananas - Set 3 banane cu figurine de colectionat

Bananas! Ciorchine frumos colorate cu cate 3 banane de colectie, moi si aromate, care se decojesc! Decojeste fiecare Banana parfumata si descopera figurina inedita Crushie din interior. Fiecare Banana include: 1 figurina Crushie de colectie2 mini-amici dragalasistrasuri autocolante pentru a-ti decora personajul Crushie sau Banana1 ramura pentru a-ti agata micii tai prieteni Fisa de colectie cu aut
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cepia Bananas - Banana cu figurina de colectionat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cepia Bananas - Banana cu figurina de colectionat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]