Calculator de birou CANON WS-1610T

Canon  WS-1610T , Calculatorul WS-1610T cu 16 cifre ofera o gama vasta de functii. Cele trei taste pentru calcule fiscale permit calcularea rapida si simpla a taxelor. Un comutator glisant permite selectarea simpla a separatorului zecimal si a optiunii de rotunjire. Memoria pentru totalul general acumuleaza automat totalul. Alte taste utile: Marcare, Schimbare de semn, Inversare, Tasta pentru stergerea ultimului caracter. Functii : Rotunjire în plus, rotunjire în minus, fara rot

Descriere - Calculator de birou CANON WS-1610T

Canon  WS-1610T, Calculatorul WS-1610T cu 16 cifre ofera o gama vasta de functii. Cele trei taste pentru calcule fiscale permit calcularea rapida si simpla a taxelor. Un comutator glisant permite selectarea simpla a separatorului zecimal si a optiunii de rotunjire. Memoria pentru totalul general acumuleaza automat totalul. Alte taste utile: Marcare, Schimbare de semn, Inversare, Tasta pentru stergerea ultimului caracter.

Functii: Rotunjire în plus, rotunjire în minus, fara rotunjire, Virgula ca separator pentru grupurile de 3 cifre, Functie de adaptare a vitezei de tastare, pentru introducerea rapida si precisa a datelor.

Afisajul LCD mare si usor ajustabil permite reducerea reflexiilor nedorite. Înclinati pur si simplu panoul pentru a obtine o pozitie cu lizibilitate mai buna, indiferent de conditiile de iluminare. Cifrele ramân usor de citit, chiar si dupa utilizare prelungita.

Tastatura spatioasa Canon ‘IT-touch’ asigura o operare simpla si eficienta. Conceptul se bazeaza pe o tastatura de computer, pentru introducerea usoara si rapida a datelor. Functia de adaptare a vitezei de tastare permite introducerea cifrelor fara blocarea tastaturii. Tastele marcate cu un cod de culori clar sunt realizate prin injectie dintr-un material rezistent, pentru a face fata solicitarilor intense.

Sursa de alimentare dubla (baterie si fotocelula) permite utilizarea calculatorului oriunde si oricând, indiferent de conditiile de iluminare.

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Calculator de birou CANON WS-1610T de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Calculator de birou CANON WS-1610T sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.